Hanko Pride

Moikka ! Olimme viime viikonlopun elämäni ensimmäistä kertaa Hangossa, kun siellä järjestettii nyt toinen Hanko Pride tapahtuma. Mentiin sinne yhdessä Huippukiva.fi kanssa hieman promoamaan heidän tuotteitaan yhdessä Jonin, Seksitohtori Sadun, Jenna Julia tossavaisen sekä Maria monden kanssa. Kivasti saimmekin myytyä tuotteita, eritoten anaalitapit, missä oli kristalli menivät kuumille kiville, kun monet miehet ostivat niitä ”vaimoilleen” ; ) kuulemma ; ) .

Olen kesän aikana reissannut erityisen paljon ympäri suommena ja voin sanoa, että mä rakastuin Hankoon aivan silmittömästi!! Ihmiset olivat aivan ihania, kauniita, hyväkäytöksisiä, ja puhumattakoon paikasta. Aivan täydellinen kesäkaupunki. Hankoon on palattavasiisehdottomasti ensikesäänä, ja mietimmekin, että olisi aivan ihana vuokrata sieltä jonkilainen kesäasunto kaveriporukalla . Itse Hanko Pride oli järjestetty aivan loistavasti, kaikille oli jotain ja tuntui, että koko pieni kaupunki oli mukana juhlassa hyvällä mielin ja asenteella. Oli myös ihana törmätä vanhoihin tuttuihin mukaan lukien eksääni, jota en ollut moniin vuosiin nähnyt ja vaihdoimmekin kuulumiset pusun kera, jonka joku saikin ikuistettua, mutta se oli ihan kaverillinen jälleen näkeminen : )

Viihdyimme nsiellä niin hyvin, että meidän piti aluksi olla sielä vain päivä, mutta olimmekin melkein kolme päivää ,ennenkuin palasimme takaisin helsinkiin ja sydän jäi osittain sinne < 3

Eipä tässä oikein muuta kuin ihanaa viikonjatkoa seuraajilleni tulossa on taas jännittäviä juttuja , mutta niistä, sitten kuin ajankohta on oikea : ) Ps. Odotan innoissani tulevaa Brasilian butt liftiä, joka tod. näköisesti tehdään syyskuun aikana ; ) Saas nähdä millainen herkkupeppu minusta tulee ; ) hehh

see juu xoxo.

Hanko Pride

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *