Kauneudenhoito testailuja & Uusia suosikkeja (Thebos) :)

Heissan ja ihanaa kesää kaikille lukijoilleni! Nyt haluisin hieman jakaa teille tämän hetken uusia kauneussuosikkejani, sekä uusia testiin saamiani tuotteita. Tämä postaus on tehty yhteistyössä The Bos verkkokaupan kanssa : )

Elikkä tässä on muutamia tuotteita, joita sain testikäyttöön http://www.thebos.fi/ nimisestä verkkokaupasta ja haluankin nyt hieman kertoa näistä kyseisistä tuotetteista tarkemmin niitä Plussat: + , sekä miinukset –

 1.  Elf Eye Refresh – Viilentävä Silmänympäryshoito

  Hoitaa ja kosteuttaa turvonneita ja tummia silmänalusia. Viilentää, virkistää ja laskee turvotusta:  + Aivan ihana tuote eteenkin aamusin, poistaa todella turvoitusta silmien alta ja jättää ihanan raikkaa fiiliksen koko päiväksi iholle,  – Hieman saa pyöritell jonkin aikaan, että tuotetta tulee tarpeeksi.

  2.

  Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation – Meikkivoide

  Conceal & Perfect Liquid Foundation on suosittu tuote merkiltä Milani, joka auttaa piilottamaan tummia silmänalusia, punoitusta ja muita epäpuhtauksia iholla. Meikkivoide ja peitevoide yhdessä tuotteessa todella peittävällä ja vedenkestävällä koostumuksella. Pehmeä, voidemainen ja tahmaamaton meikkivoide, jota on helppo levittää.
  Sisältö 30 ml. + Ihan ehdoton uusi suosikkini !!! Hinta laatusuhde täydellinen, koostumus täydellinen pintakuivalle iholleni, ei jätä hilseilevän näköistä pintaa, miellyttävä crememäinen koostumus, täydellinen peittokyky. Yksinkertaisesti IHANA tuote !!! (minulla sävyssä 04 medium beige),   – Ei ole

  3.

  Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer – Peitevoide

  Milani Retouch + Erase Light-Lifting Concealer joka välittömästi hävittää tummat silmän aluset, läikät ja epätasaudet valaisevalla teholla. Saavuta fantastisen värikorjauksen valotekniikalla, muistuttaen kasvofiltteriä joka siloittaa pinnan täydellisyyksiin. Tahra varma asetin terävällä mutta pehmeällä kärjellä levität helposti tämän täyspeittävän koostumuksen iholle ilman rajoja. + Miellyttävä aplikaattori, helppolevittää, kevyt koostumus, joka ei jätä liian kuivaa lopputulosta silmien alle. Kaikin puolin tosi helppokäyttöinen tuote ja hoitaa hommansa .  – muista kiinnittää irtopuuterilla, niin tuote ei rupea leviämään päivän aikana, mutta tarpeeksi peittävä. (Minulla sävyssä 01 fair)

  4.

  SUNKissed Golden Bronze Rapid Tan Medium 150ml

  Väri on valmis jo tunnissa!

  Opasvärin ansiosta saat välittömästi kauniin rusketuksen ja väri on helppo levittää tasaisesti, kun näet tuloksen heti. Erittäin riittoisa koostumus joka ei haise perinteiselle rusketusvoiteelle. Mousse kuivuu ja imeytyy ihoon hetkessä. Helppo levittää tasaisesti ja jälki on siistiä, sillä tuote on ihanan kevyttä.
  Helppo tapa saada luonnollisen näköinen, syvä, tasainen rusketus ympäri vuoden. Kuluu iholta kokemuksemme mukaan tasaisesti pikkuhiljaa ja pysyy tummana useita päiviä.

  Parhaan tuloksen saat kun kuorit tai kuivaharjaat ihosi sekä kosteutat kauttaaltaan jo edeltävänä päivänä. Voit levittää kyynärpäihin, käsiin, polviin ja jalkateriin erityisen kosteuttavaa voidetta tai öljyä. Rusketusvoide levitetään pyörivin liikkein puhtaalle iholle kintaalla ja häivytetään kohti polvia, jalkateriä ja kyynärpäitä. Anna vaikuttaa vähintään tunti.
  Vinkki! Levitä voide yksi osa kerrallaan tasaisen lopputuloksen takaamiseksi. Varaa levitykseen aikaa vähintään vartti!
  Sisältää E vitamiinia ja Aloeveraa.
  Dermatologically Tested. Ei testattu eläimillä.
  No Parabens.   + Olen ollut aina hyvin skeptinen itseruskettavien suhteen, mutta tämä tuote sai minut taas vakuuttuneeksi itseruskettavien käytöstä. Mielettömän helppo levittää ja todella kevyt koostumun, mieto tuoksu, mikä on minulle tärkeää, en pidä perinteisistä itseruskettavien tuoksusta hirmuisesti : ) Väri todella näkyy jo tunissa, ja tämä on oikeasti ensimmäinen näin nopeasti toimiva itseruskettava. – Ei ole

  5.

  Technic colourfixcream-foundation-contour-palette, varjostus–ja-korostusvaripaletti:

  Kahdeksan voidemaisen sävyn korostus- ja varjostusväripaletti

  Kahdeksan voidemaisen värisävyn paletti korostusten ja varjostusten toteuttamiseen. Takakannessa kuvallinen ohje käyttöön kasvojen eri alueilla. Paletin mitat n. 16 × 10 cm, värinappien halkaisija 3,5 cm.Sisältää 8 × 3,5 g

  + Hintalaatusuhde mieletön : D , pidän itse enemmän voidemmaisista korostus ja varjostus tuotteista, Ruskean sävyt tarpeeksi kylmiä, ja vaaleat myös sopii hyvin ihoni sävyyn – Hieman turhan monta nappia paletissa , mitä ei tule käytettyä, mutta siis tähän hintaan, ei ole paha : )

  6.

  Wet n Wild Megaglo Dual-Ended Contour Stick Light, medium : + Erittäin kävetä puikko, jossa sekä korostus, että varjostus samassa, helppo levittää tuote ja onkin pakkauksen ansiosta todella hyvä matkalla plussaa varsinkin korostus päästtä todella hyvä sävy. – varjostus pää itselleni hieman liiian vaalea

  7.

  W7 The Fixer Long Lasting Fixing Face Spray Matte 18ml

  Kevyt suihke kiinnittää meikkisi ja suojaa sitä lämpötilanvaihteluilta, hikoilulta ja kosteudelta sekä ilmansaasteilta. Ihosi näyttää virheettömältä ja mattapintaiselta ilman jatkuvaa meikin korjailua. Sisältää 18 ml. Väritön, läpikuultava ja mattapintainen lopputulos.
  Käyttö: suihkuta valmiin meikin päälle n. 30 cm etäisyydeltä, silmät suljettuna. Tarvittaessa taputtele kevyesti kasvopyyhkeellä ylimääräinen neste pois ja anna kuivua. Suihkeilla saadaan myös meikkivoide ja puuteri sulautumaan yhteen tai poistamaan liiallista puuterisuutta meikkipohjasta. Puuterisen meikkipohjan päälle käytettynä saadaan välittömästi poistettua liiallinen puuterisuus meikkipohjasta.

  + Näppärän pieni pakkaus koko ja sopiikin hyvin laukkuun, Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta meikinkiinnitys suihkeista, joten en osaa sanoa, muutakun ettö meikki pysyy paremmin ja suihkeella saa hieman mattaisemman lopputuloksen aikaan, eli hoitaa hyvin hommansa ja plusaa tuotteen edullinen hinta ; )

  Tähän alle laitan vielä linkit kyseisiin tuotteisiin, sekä linkin TheBossin verkkokauppaan. Ja eikä siinä vielä kaikki . TheBossilla on nyt alennuskoodilla 202017 -20% kaikista tuotteista (myös ale) : ) Voimassa 30.7. asti. Käy hyödyntämässä tarjouskoodi : )

  http://www.thebos.fi/

  http://www.thebos.fi/product/5034/elf-eye-refresh—viilentava-silmanymparyshoito

  Hauskaa shoppailua xoxo Juha <3

 

Kauneudenhoito testailuja & Uusia suosikkeja (Thebos) 🙂

2 kommenttia “Kauneudenhoito testailuja & Uusia suosikkeja (Thebos) :)

 • 27.7.2017 at 08:08
  Permalink

  Moi Juha…tossa seiskaa tehtiin ja lueskelin sitä…olet rohkea ihminen ja toivon sinulle voimia ja kaikkea hyvää kohti tulevaisuutta..t; timo

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *