B*tches be like..

Tässä muutama kuva drag-hahmostani. Upeaa, eikö? Meikillä  saa aikaiseksi melkoisen muutoksen! Ripsienpidennykset, sekä erilaiset ehostukset luo jo itsessään särmää katseeseen, sekä tuo sisäisen narttusi esiin, hah. Meikkaaminen on, kuin maalaisi taideteosta, se on tarkkaa sekä luovaa duunia, mutta samalla hauskaa, kunhan siitä vain pitää! Minun sekäJonin monien drag-meikkien takana on ystävämme Lola Lorenzo, joka esiintyy drag queen:a ja on ammatiltaan meikkaaja/maskeeraja, hän on meikannut vaativiakin asiakkaita, kuten huippumalleja, ooppera-laulajia sekä tositv-tähtiä ohjelmiin. Hän on luonnonlahjakkuus, tulemme näkemään hänenkin osaamistaan; Me stailataan- nettisarjassamme, mutta missä muodossa? Se jää nähtäväksenne : D Ei paljastella tässä vielä kaikkea, hauskempaa teillä on katsoa itse ja yllättyä positiivisesti ohjelman sisällöstä.Mitä olette mieltä drag lookistamme? Helsingin keskustassa sekä yöelämässä näissä vetimissä on tullut ties minkälaisia ehdotuksia, öhömm.. Kerran viereemme ajoi mannerheimin kadulla limusiini, josta avattiin ikkuna ja pari epämääräisen näköistä miestä yritti kutsua meitä kyytiin, mutta jätimme väliin… : D Olimme myös viimevuoden seksimessuilla, missä eräs strippari iski silmänsä minuun sekä Jonia riuhdottiin joka suuntaan. : D
16444009_10211899813315361_1367818585_o16359172_10211899772354337_181216453_n

B*tches be like..

Kommentti “B*tches be like..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *