Rakennekynsien taikaa <3 sis. Alekoodin :)

Heippa ja ihanaa vuotta 2018 : ) Nyt on taas pienen kauneuspostayksen aika. Tällä kertaa kerron hieman rakennekynsistä, mitä olen nyt muutaman kuukauden laitattanut Qianna`s beauty nimisessä liikkeessä, joka sijaitsee Eerikinkatu 39 ja siellä ihana Mervi joka on yksinkertaisesti huipputaitava kynsitekniikko.

Jos haluat kynsiin pituutta, vahvuutta ja loistavaa kiiltoa, ovat geelikynnet paras ratkaisu.

Geelikynnet tehdään päällystämällä omat luonnonkynnet geelimassalla.

Geelikynnet voidaan koristelun avulla tehdäerivärisiksija tyylikkäiksi tai luonnollisen värisiksi ja tuntoiseksi. Huolellisesti tehdyt geelikynnet eivät irtoa tai lohkeile vaan pysyvät kauniina kuukaudesta toiseen. Suosittelen <3

Geelikynsien huoltoväli on yleensä noin 3-5 viikkoa. Tämä riippuu omien kynsien kasvuvauhdista ja siitä kuinka paljon niitä itse hoidat.

 https://www.qiannasbeauty.com/

Täällä yrityksen kotisivut, sekä täältä pääset katsomaan nimenomaan Mervin tekemiä ihania Geelikynsiä:

https://www.facebook.com/MervinKynnet/

Nyt kun olen tottunut näihin geelikynsiin, ei tulisi mieleenkään enään olla ilman taikka varmasti kestäisi totutella paljon, monet ovat siinä käsityksessä, että rakenne kynnet saattavat hankaloittaa arkea, mutta kyllä se on minun osalta ainakin täysin päinvastoin. Kokoajan on kauniit hyvin huolitellut kynnet, sekä arkitoiminnat onnistuvat täysin kuten ennen ja itseasiassa varsinkin jos teen kampaajan hommia, niin olen kokenut että kynsistä on jopa ollut hyötyä:) Nyt haluankin tarjota seuraajilleni huikean aleennuksen mainitsemalla koodin:  SOFIA saatte sekä uusista geelikynsistä, että huollosita -20% ; ) kannattaa käyttää hyödyksi!!! Qianna`s beautyssa toimii sekä netti ajanvaraus, että puhelimtse ja voit käydä varaamassa oman aikasi osoitteesta:

https://www.qiannasbeauty.com/

Puhelimitse:

Mervi Jaala

p. 050 597 4147

[email protected]

Tässä vielä kuvagalleria  erilaisista kynsistä, mitä minulle on tehty : ) <3

Rakennekynsien taikaa <3 sis. Alekoodin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *