Peppuoperaatio, sekä Tiina Jylhä Show :)

Heippa taas muruset <3 Kuten olen kertonutkin, kävin The Lookin kautta tallinnassa hieman kohottamassa peppuani ns. Rasvansiirrolla, joten minulta imettiin omaa rasvaa : vatsasta, sisäreisistä ja selästä! Innostuin ajatuksesta, koska toimeenpiteessä ei niinsanotusti viedä kehoon mitään vierasta ainetta, vaan muokkaus tehdään omalla rasvasoluilla:) Lisäksi toimenpiteessä hoidettiin kaksikärpästä samalla iskulla, Sain kapean vyötärön, sekä pyöreän täyteläisen pepu, josta olen enemmän, kuin tyytyväinen !

Itse toimepide Alkoi perusteellisella konsultaatiolla, missä keskusteltiin hartaasti leikkaavan lääkärin kanssa toivomuksistani, sekä mahdollisuuksista, mitä kropastani saa. Pääsimmekin hyvin nopeasti yhteisymmärrykseen ja toiveenani oli tavoitella tiimalasimaista muotoa tai ”Kitaraa” kuten ihana Tiina käyttää, että naisella täytyy olla kitaranmallinen vartalo ja sen myös sain ! Konsultaation jälkeen ei mennytkään kuin hetki kun pääsinkin leikkaussaliin ja nukutukseen. Leikkaus kesti about 4h, jasen jälkeen olinkin heräämössäja aloin virkoamaan.

Kuten rintojen suurentamisenikin kanssa kivut olivat minimaaliset jaolin omilla jaloilla jo heti operaation jälkeen tokikävelin varoen, johtuen narkosin aiheuttamasta huimauksesta : )  Siitä sitten lähdettiin lepäämään luksus sviittiin, mikä oli kyllä elämäni hienoin huone, muttaharmikseni en päässyt nauttimaan sen antimista esim: sauna ja poreamme :// Noh toisen kerran sitten;) Koko operaatio  meni hienosti rutiinilla ja tiesin taas, että voin luottaa The lookin Kautta osaaviin ammattitaitoisiin lääkäreihin, kuten aina ! Siinä sitten jälkihoitona oli : Ei istumista noin 3 viikkoon, haavasiteiden vaihtoa, tikkienpoisto, sekä tukiasusteiden pito läpi vuorokausien muutaman viikon ajan ja sitouduin noihin täydellisesti ja vaikka kehun itseäni paremmin en olisi jälkihoitoa voinut tehdä noudatin kaiken mitä käskettiin tietty myös sain varalta antibioti, sekä särkylääkkeet, jota en kyllä tarvinnun montaa päivää, mulla on hiton kova kipukynnys, enkä ollut kovinkaan kipeä koko prosessin aikana : ) <3 Tässä hieman faktaa, miten toimenpide suoritetaan oikealta nimeltään BRAZILIAN BUTT LIFT ! :Rasvansiirto on  toimenpide, jossa asiakkaan omasta  rasvakudoksesta esimerkiksi, vatsasta, reisistä, pakaroista, selästä imetään rasvasoluja, ja rasva siirretään niille haluamille alueille esim. minun tapauksessani Pakaroihin, sekä lantiolle!, jolla tuodaan pyöreyttä ja korostetaan niiden muotoa! Haluan Kiittää The Lookkia ja ammattilaisia, jotka toimenpiteen suoritti loistavasta palvelusta,  olen ikionnellinen uudesta kropastani ja nyt näen itseni peilistä aivan uusin silmin, joppa herkistyin ensimmäistä kertaa kun siteet otettiin poi, miten kaunis vartalo minulla on, vaikka toki lopullinen lopputulos voi olla nähtävissä jopa puolen vuoden päästä. Nyt on kauan kadoksissa ollut lantio ja peppu saatu ja olen ikionnellinen <3 Ja myös muutkin (Miehet) ovat tulleet kehumaan muotojani;) mikä tietenkin on itsetunnolle tärkeä, mutta ennenkaikkea, että olen tyytyväinen omaan kehooni !!!! Ja kiitosket vuosia ystävälleni olleelle Tiina Jylhälle Erittäin isosta henkisestä tuesta, mitä olen saanut häneltä näiden prosessien aikana !! LOVE U!!!!! Siitä puheen ollen tänään torstaina 21.12  alkaakin Tiinan Nimikko sarja : TIINA JYLHÄ SHOW viafree, ilmaisella nettikanavalla, joka on nyt nähtävissä: https://www.viafree.fi/ohjelmat/kotimaiset/tiina-jylha-show

Minä olenkin Tässä jaksossa suuressa osuudessa, joten kannattaa katsoa ;)!!!!!! Pääsette ihan konkreettisesti seuraamaan operaatioideni kulkua ja muutenkin Huippuhauskoja ja yllättäviä käänteitä tulossa !! Tätä et halua missata !! Ihanaa Joulun odotusta kaikille- Sofia

Peppuoperaatio, sekä Tiina Jylhä Show 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *