Naisten välinen kateus.

Huvittava oli seurata mielenkiintoista keskustelua naisten kesken, kun toiset arvostelevat miksi nykyään pitää olla :Hiustenpidennyksiä, rakennekynsiä, ripsienpidennyksiä, sekä kauneuskirurgiaa!! Tämä on nyt tätä päivää ja elämme 2000 luvulla, joten eikö jokainen saa tehdä itselleen mitä haluaa. Sekä väite, että itsensä ns.tällääminen olisi kyse huonosta itsetunnosta on BULLSHIT !! Pikemminkin itsensä huolehtimisestä, sekä ympäristön kunnioittamisesta. Nuo naiset jotka hyökkäävät aina uudestaan tämän saman asian parissa, tulisi varmasti itse ottamaan hoitoja, jos olisi mahdollisuus, tai edes tyylitajua siihen suuntaan. Valitettavaa on myös se, että auta armias, että jos sanot vastaan niin joukko vanhempia murattimammoja on kimpussa kateellisena pi***märkänä (itseasiassa rutikuivana) !…Johtuen myös siitä, ovat sekä puutteessa, että kyrpiintynyt omaan peilikuvaansa. Ehkä miehetkin arvostavat, että nainen huolehtii itsestään! Minusta naisen kuuluu huolehtia muustakin, kuin perus hygienista, ja noista moni ei edes siitä!!..En tarkoita , että kaikkien pitäisi tällätä itsensä täyteen, mutta todella huvittava on huomata, että ne jotka tulevat arvostelemaan yleensä paljastuvat vain nolaamaan itsensä huomatessaan, että kyse saattaa olla kateudesta monestakin asiasta. Valitettavasti moni vanhempi nainen on myös ikä asioissa kateellisia ja nuoremmat naiset saavat kuulla siitä. Hekin ovat olleet nuoria joten kannattaisi antaa jokaisen nuoren elää ja nauttia , eikä ikääntyminen ole huonoasia saatikka rumaa, jollei siitä itse tee sitä huonolla käytöksella, sekä katkeroitumalla Antaa kaikkien kukkien kukkia, eikä puututa toisten valintoihin, varsinkin, jos itse ei kestä kuunnella kritiikkiä GO GIRLS !! Eläkää ja antakaa toisten elää. Harput ja korput voi happanea siellä, mihin aurinko ei paista.Sitten,vielä moni kantturoista, joka kitisee näistä asioista, ettei ole mahdollisuutta hoitaa itseään, istuu räkälöissä ”Hoitamassa itseään ja ulkonäköään” joka viikonloppu kittaamassa kaljaa ”parantamassa maailmaa”, jokainen valitsee mihin tulonsa kuluttaa, elämä on valintoja täynnä!!! : D


Naisten välinen kateus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *