Love the life you live. Live the life you love.

Heissan! ja mukavaa viikkoa kaikki seuraajani. Kerron hieman menneestä viikoska, kun olemmekin jo lähestymässä pikapuolin kohti viikonloppua taas : )

Minulla on ollut tosi hektinen, mutta sitä antoisampi viikko takana. Siinä on mahtunut paljon palavereja koskien tulevaa netti sarjaamme ja yhteistyö kumppaneiden kanssa on myös päivitelty sopparit ym. uusia haasteita ja tuulia ollankin suunniteltu tovin.

Olen saanut unirytmini jokseenkin huvittavan sekaisin tässä hektisyyden keskellä ja koko viikon yöuneni ovat olleet noin 2-4h per yö. Ei se mitään silloin täytyy takoa, kuin rauta on kuumaa eikösseniin mene xD!!

Olin eilen The lookin uudistuneessa ns. asiakas illlassa, jossa myös esiteltiin helsingin toimipisteen uudet vetäjät Kiki”kirsi” Halme ja Paula palokangas!!Siinä on vasta turbo kaksikkö ja luoja tietää, mitä kaikkea hienoa on tulossa oottakeehan vain ;). Sekä Pienen yllätyksen koin, kun selailin puhelimellani fb sivuja ja huomasin, että olin voittanut 1h viikon matkan elokuussa Bulgariaan Kuumalle Hiekalle konseptin järjestämän VIP bailu matka, joten sinne siis elokuussa suunnataan ja tuttujakin on tulossa nimittäin Hottikset 2.0 sarjassa tutustumani Jaakko Parikka on tulossa kyseiselle reissulle myös mukaan, joten eiköhän me ”panna” Buli sekaisin ja anneta kaikkemme : D !!! hehh.

Tänään torstaina sitten heräsin noin puoli viisi ja söin aamupalan, sekä join kaffet rauhassa, minkä jälkeen suuntasinkin Studio rasmussenille Kasvojen kavitaatioon ihanan Kati tusik:n Täiväviin kätösiin linkki kyseiseen hoitoon ja tarjoukseen, jonka voit hyödyntää kauttani: http://juhaimmonen.metropoli.net/2017/01/26/kavitaatio-rf-lifting/ , Jonka jälkeen siirryin kampaajani Pia Rasmussenin tuolille hiukset laitattamaan kuvauskuntoon ensiviikkoa varten. Pidimme pienimuotoisen palaverin siinä ohessa vielä ennen maanantai ja tiistaita kerrattiin asiat läpi, ettei jää mitään kysymyksiä auki.

Siitä suuntasinkin kaupungille hakemaan muutaman asusteen ja kävin  tämän hetkisessä lemppari raflassa ”Tamarin” syömässä ihanan tulisen annoksen <3 Siitä matka jatkui malminrinteelle The lookkiin, jossa allekirjoitimme uudet sopimukset uusien omistajien kanssa ja kuvasimme hupaisan pätkän myös tulevaa sarjaa varten .) OLi kyllä naurussa pidettelemistä xD Well see …Ainiin kuten kuvassa näkyy, niin minulla ei tällä hetkellä ole ripsienpidennyksiä, koska olin käyttänyt vääränlaisia silmägeeli tippoja, jotka sitten aiheuttivat reaksiton, missä ripseni juuttuivat toisiinsa ja täten jouduimme poistamaan kaikki irti, sekä Ripsitekniikkoni Maria Nuutinen ”Golden eyelashes finlandilla” Sanoin, että nyt olisi hyvä pitää pieni breikki ja antaa omien ripsien levähtää hetki! Joten näillä mennään nyt ja totuttelemista hiukan on, mutta vaihtelu virkistää ja haluan kumminkin säilyttää ripset päässä, joten arvostan, että ammattilainen kertoo oikeasti, koska on oikea aika pitää lepotauko <3

Nyt menen tekemään iltapalaa ja vihreää teetä, joka on aivan must minulle, joka kärsii nesteen kertymisestä eteenkin kasvoille aamusin : ( Sitten hieman hommia teeen koneella ja unta palloon!! Huomena uusi päivä ja uudet kujeet!! Ainiin lopuksi vielä haluan sanoa, että: Olen niin onnellinen, että mua on siunattu aivan ihanilla ihmisillä. Maailman parhaimmilla Ystävillä, Äidillä, yhteistyökumppaneilla ja ympärillä on paljon rakkautta. Saan olla oma itseni, minua ei tuomita lähipiirissäni, Saan olla terve, olen vielä ”suht” nuori ja elämä edessä. Eikö se niin mene, että kyllä se aurinko paistaa risukasaankin..Ei voi olla, kuin nöyrästi kiitollinen. Palataan – juha.16386873_10211929962789079_7532846643282883742_n

Love the life you live. Live the life you love.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *