what doesn’t kill you makes you stronger

Heippa! Nyt avaudun hiukan syvällisemmistä asioista. Voin kiittää luojaa siitä että olen kaikista vastoinkäymisistä huolimatta edelleen täälä sekä henkisesti tasapainoinen. Yksi hurja vastoinkäyminen oli parhaan ystäväni traaginen kuolema tulipalossa josta itse selvisin täpärällä . Sen jälkeen masennuin olin laitos hoidossakin pahan masennuksen vuoksi ym. Kävin samalla töissä, koska olen tottunut tekemään töitä 16v lähtien  Turrutin murheet, ahdistuksen, sekä ikävän alkoholiin ja, siinä samalla eksyin todella huonoon seuraan nimeltä mainitsemattoman kohublodiin , joka toi elämääni entistä enemmän ikäviä asioita kuten huonon julkisuuden. Viina ja lääkkeet virtasi ja tuo elämänvaihe meni aivan sumussa,Tästä kärsi koko perhe, enkä syytä siitä ketään muuta, kuin itseäni Olin todella hölmö ja helvetin hakoteillä elämäni suhteen ja tosta paskasta saan kärsiä lopun elämääni osittain, leiman kun kerran saa, niin siitä ei niin vain lähdetä , samoin kuten ihana etuliite”Hottis”, joka on muuten aika hirvee   .. Tuon lisäksi ex poikaystävä hakkasi minua vuosikaudet, milloin oli kylkiluut paskana , milloin aivotärähdys ja tärykalvot puhki. hyvin osasin veistä väistellä ettei tullut lähtö  Selvisi että hän on entinen Tosi rikollinen istunut taposta vantaan vankilassa.. En avaudu siitä sen enempään ! Selvisin kaikista rakkaan Äitini sekä ystävieni avulla ja käänsin vastoinkäymiset vahvuudekseni 🙂 Olen monien mutkien kautta selvittänyt todellisen minäni ja pian saavutan sen ja aloitan kirjaimellisesti elämäni alusta puhtaalta pöydältä! Elämä on ihanaa, kun se oikein oivaltaa Ja valivali..Mutta voin rehellisesti ainakin sanoa, että olen helvetin onnellinen tänä päivänä  🙂 Ja tällä ei ole tarkoitus kalastella mitään sääli pisteitä, vaan haluan kertoa, että kaikki tehdään virheita ja mokaillaan, mutta tärkein on se, miten otat asiat vastaan ja käännät kaiken voimavaraksi. Kerran täällä ollaan ja näutitaan elämästä, sekä elämisestä

what doesn’t kill you makes you stronger

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *