Huulista!! Sis. Huikean kampanjatarjouksen.

Heippa ja oikein ihanaa Juhannuksen jälkeistä, sekä Pride viikkoa kaikille seuraajilleni ! Tässä blogissa käsittelen aihetta nim. Huuleni, jotka ovat jo vuosia herättänyt mielenkiintoa, Sekä kerron teille uudesta huikeasta tarjouksesta ”The Look Kauneusklinikka Tiina Jylhän”  toimipisteissä, joka takaa asiakkaalle 100% Tyytyväisyys takuun : )

Olen käynyt täyttämässä Huuliani about 10v ajan noin kerran tai pari vuodessa, jossa ollaan aina laitettu 1- 2ml Hyaluronihappoa, ei botoxia, kuten monet tahot ovat käsittäneet väärin . Hyaluronihappoa on ihmiskehossa monessa paikassa, kuten kudoksissa, nivelissä ja silmissä. Ihossa hyaluronihappo sitoo itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää sen kiinteänä, Joten kehoon ei tuoda mitään vierasta ainetta.

Nyt kun Huuli buumi on ollut kovassa nousussa ja tuntuukin, että kyseistä palvelua tuntuu olevana saatavana joka paikasta, niin haluankin muistuttaa oikeasti lukijoilleni, että olkaa hyvin tarkkoja kenen annatte pistää teitä, ja että kyseessa on alan ammattilainen, koska kyseessä on kuitenkin toimenpide, missä injektoidaan ihon alle. On tärkeää, että kaikki hoitoon liittyvät seikat hoitaa ammattilainen ihan teidän oman turvallisuuden takaamiseksi.

Nyt kun on hirmusesti tarjouksia Täyteaine hoidoista, niin voin vuosien kokemuksella sanoa, että ihan halvimmasta päästä tehdyt pistokset eivät ole todellakaan parhaita ja sen selittääkin myös sen , että kyseessä ei voi olla kovin laadukas täyteaine, jos hinta hivelee hyvin alhaalla, miksi haluankin Kertoa ihan huikeasta tarjouksesta, jossa taataan täydellinen lopputulos asiakkaalle ja pyritään tehdä toimenpide mahdollisimman miellyttäväksi asiakkaan ehdoilla.

The Lookissa on nyt Kampanja täyteainehoidoista, sekä Botox hoidoista. Kerron teille nyt tässä blogissa mitä tämä täyteainehoito kampanja sisältää. Kampanjan idea on se ,että asiakas maksaa tietyn hinnan hoidosta: 490 e, ja Sillä katetaan täysi 100% tyytyväisyys, eli käytännössä siinä ei lasketa täyteaineen käytettävää määrää, vaan se katsotaan täysin asiakkaan toiveiden ja tarvittavan määrän mukaisesti. Aluksi aloitetaan toki pienemmällä määrällä jonka jälkeen kuin turvoitus on hävinnyt asiakas varaa ajan noin viikon sisälle jälkitarkistukseen, missä käydään läpi lopputulos ja halutessa voidaan lisätän täyteainetta haluamaan kohtaa, jolla saavutetaan asiakkaan haluama lopputulos. Toimenpiteen mahdollisimman mielyttäväksi tekee se, että Asiakkaan on mahdollista valita perinteisen Emla puudutuksen sijaan myös Niin sanottu ”Johtopuudutus” eli sama, mitä käytettään mm. Hammaslääkärin vastaanotolla, jossa injektioidaan lidokaiini puudutetta suun sisälle, jolla saadaan 100% puudutus aikaiseksi ja asiakas näin ollen ei tunne lainkaan toimenpidettä! Piikkikammoisten asiakkaiden ei tarvitse jättää hoitoa toteuttamatta, kivun jännittämisen vuoksi. Aineenla The Look käyttää alan huippu merkkejä, joista mainitsen ehdottoman suosikkini ”Princess” sarjan tuotteet. Itse kävin viime viikolla tasoittamassa huuliani, sekä poskipäitäni ja minulle käytettiin, sekä Princess Volumea, että Princess Filleriä. Princess Filler on tuote sarjan käytetyin huuliin ja maahantuoja suositteleekin tätä eniten. Toimeenpiteen suoritti The Lookin vastaava lääkäri: Anna Chernova. Yhdessä hoidon tekevän hoitajan kanssa => lääkärin/ hoitajan kanssa tai asiantuntian kanssa  ja voin käsi sydämmella sanoa, että tämä nainen osaa hommansa!!! Täyteaineita löytyy kevyistä vaihtoehdoista täyteläisiin. Ennen hoitoa kartoitetaan asiakkaan toiveet ja lähtötilanne. Yhdessä hoidon tekevän hoitajan kanssa valitaan hoitoon sopiva tuote.

Tähän alle jätän yhteystiedot, mitä kautta pääsette hyödyntämään huikean tarjoukset, sekä ottamaan The Lookkiin yhteytta, jos teitä askarruttaa jokin asia, sekä suosittelen varaamaan maksuttomak konsultaatio ajan, missä käydään läpi toimenpide ja asiakkaan toivomukset lopputuloksen suhteen.

Oman aikasi voit varata:

[email protected]
p. 0504444019

https://www.thelook.fi/

Malminrinne 2-4
00100 Helsinki

Tässä hieman kuvia teille minun omasta operaatiostani: 18620109_810941285737587_4426707443747996257_n19433661_10213317567878339_1165639202_n19433387_10213317790683909_197064702_n

 

juhan huuletCkjDnNWDixhcphNfIBMxiYEwaA5pQszrxf9ULW2ZRXw

Huulista!! Sis. Huikean kampanjatarjouksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *