Lapsi ?

Huomenta ..On pakko avautua todella eriskummallisesta viime yöstä täälläkin, nimittäin Näin elämäni ensimmäistä kertaa unta, että minusta tuli ihanan lapsen vanhempi : D Mun lapsi oli vaaleahko afropää, sinisillä silmillä varustettuina pieni. Olin siinä rakkaudella ylihuolehtiva ja kävin unessani koko hänen kasvutarinansa läpi..Sekä kävin mun entiset parisuhteet läpi (en tiedä oliko se niin hyvä vai huono juttu  … : D Todella Outo fiilis : D !! Sitten heräsin hätkähdykseen, että missä se lapseni on, etten vain ole vahingossa pyörinyt hänen päälle : D En ole muistaakseni ennen ikinä nähnyt unta, että minulla olisi oma lapsi, vaikka olenkin lapsi rakas.. Jotenkin jäi todella omituinen, mutta hyvä olo aloittaa tämä päivä..Se on jännä, jos näkee oikein kunnon syviä unia, niin se fiilis, mikä unessa on jää päälle koko päiväksi .

-Juha 16938612_10212148705457509_2104373974918668718_n

Lapsi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *