Kympillä 100 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

  1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10€, niin saat 100 ilmaiskierrosta Hotline-peliin.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka viikko satoja ilmaiskierroksia.

Golden Eyelashes & Russian Volme”Dramatic look

                                                                            Hei kaikki!

 

Nyt on aivan pakko hehkuttaa ja esitellä uusia ripsienpidennyksiäni, jotka kävin tänään ottamassa Vantaalla koivukylässä ”Golden Eyelashes” nimisessä kauneushoitolassa. Tekijänä oli aivan ihana nainen Maria Nuutinen! Olin kuullut monilta muilta julkisuudenhenkilöiltä sekä ihan tavallisilta tuttaviltani, että he käyvät ottamassa ripset kyseisessä paikassa, tottakai uteliaisuuteni heräsi ja otin heti yhteyttä tähän Marian Nuutiseen, varattiin aika ja tadaa! Tässä ne nyt on ja minulle laitettiin: Volyymiripset/Russian Volme”Dramatic look

12325011_10153991684262445_363365424_n

Aloitin ripsienpidennyksien käytön n 2vuotta sitten ja kävin vähän jokapuolella ottamassa ripsiä, joistain tuli ihan kivat, mutta jouduin kokemaan myös aikamoisia painajaisia, kun erehdyin menemään edullisten hintojen perässä, tekemättä sen kummempia tausta tutkimuksia, niin siipeehän siitä tuli. Vaikka itse rakastan kauneutta ja haluan näyttää hyvältä, mutta en halua kuitenkaan sokaistua tai näyttää hirviöltä antamalla jonkun tumpelon haltuun silmäni. Kuka nyt haluaisi, mutta emme aina tule ajatelleeksi asioita loppuunasti, sen takia haluankin avautua kokemuksistani ja suositella tasokasta sekä monien suosimaa kauneus yritystä!

 

Halusin myös hemmotella fanejani, sekä kaikkia seuraajiani, joten neuvottelin kivan diilin kyseisen yrityksen kanssa, eli mainitsemalla nimeni: ”Juha” saatte -10euron alennuksen ripsienpidennyksistä. Laitan tähän loppuun vielä liikkeen yhteistiedot, viralliset facebook-sivustot, josta voitte varailla aikoja! 🙂 Räpsyttimet kuntoon!

Facebook: Golden Eyelashes By Maria Nuutinen

Viralliset kotisivut: http://www.goldeneyelashes.fi/

Koivukylän puistotie 1 LH 11
Vantaa
 
Puh. 045 8789999
Golden Eyelashes & Russian Volme”Dramatic look

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *