Ripsienpidennyksistä faktaa!!!!!

Volyymiripsissä tehdään 2-10:stä ohuen ohuesta kuidusta viuhkoja. Viuhkat tehdään yksi kerrallaan ja jokainen viuhka kiinnitetään yhteen omaan luonnonripseen. Volyymiripsiä on 0,05mm-0,10mm paksuuksia ja kaarevuuksia lukuisia erilaisia.

Ammattilainen osaa valita sopivan kaarevuuden ja paksuuden, sekä kuitujen määrän viuhkassa asiakaskohtaisesti muotoiltuna sekä asiakkaan omien luonnonripsien vahvuuden mukaisesti.

Volyymiripset eivät koskaan vahingoita asiakkaan omia ripsiä oikein asennettuna.

Ripsien ei kuulu tuntua tai painaa, kirvellä tai sattua millään tapaa

Erilaisella muotoilulla, mm. kaarevuuksien ja pituuksien sekoituksilla voidaan korostaa asiakkaan omia silmiä
Volyymiripsiä kuuluu hoitaa, niinkuin klassisiakin. Volyymiripset täytyy pitää puhtaina, joka tarkoittaa sitä, että ripset pestään kerran päivässä vedellä ja tarvittaessa öljyttömällä meikinpoistoaineella. Hikoilu, meikki, ulkoa tuleva pöly, rähmä vaikuttavat liimasidokseen, jolloin ripsien pysyvyys saattaa heikentyä. Myös kyyneleet tulisi pestä ripsistä pois, sillä kyyneleet sisältävät entsyymejä jotka saattavat vaikuttaa liiman pysyvyyteen. Ennen kaikkea pesemättä jättäminen on suuri hygieniariski, sillä likaa pakkautuu helposti ripsiin joka aiheuttaa tulehdusriskiä. Tämän vuoksi on ensisijaisen tärkeää pitää ripsiä puhtaana.
Volyymiripset kastuessaan menevät hieman suppoon (vertaa märät hiukset), joten ripset täytyy aina kuivattaa ennen kuin harjaat ripsiä, harjaamalla viuhkat aukeavat. Volyymiripset voi antaa kuivua sellaisenaan, föönin kylmäilma puhaltimella tai hellästi pyyhkeellä josta ei varmastikkaan irtoa mitään ja tällä tavoin irrota ripsiä.
Silmänympärysvoiteiden käyttö ripsien käytön aikana ei ole suositeltavaa
Ripsien pysyvyyteen vaikuttaa lukuiset eri tekijät, mm. ripsen lasisuus/liukkaus, vaihteleva ilmankosteus, hormonit, öljyinen hiuspohja ja iho, ripsien kotihoito.

https://www.varaaverkossa.fi/…/golden-eyelashes-ripsistudio…

Varaa aika Marialle ja käytä varauksen yhteydessä koodia JUHA, niin saat 10 euron alennuksen!

12325011_10153991684262445_363365424_n12003300_435725646616836_7679985679310611600_n

Ripsienpidennyksistä faktaa!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *