Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Iho kesäkuntoon MFI Finland Oy: kautta.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Heissan!! Elikkä Nyt haluaisin painottaa, miten tärkeä iho on meille ja siitä huolehtiminen!

Itse kävin tänään jälleen luotto Kauneuden moniammattilaisen Susanna Hanhinevan käsitteyssä, kenellä olen pitänyt ihoni/kasvoni kunnossa jo monen vuoden ajan.

Näin kesää kohden on hyvä käydä huoltamassa iho kuntoon, ja itse kun olen esillä ja joudun käyttämään pakkelia runsaammin kuvaustilanteissa, jolloin iho on hyvin tärkeä puhdistaa säännöllisesti perinpohjin, ja tähän eivät tavalliset kaupan puhdistusaineet riitä, joten minulle tehtiin aivan lempparini: Mantelihappo kasvokuorinta, joka kuorii ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kaikesta ylimääräisestä!! Suosittelen!! Ja kuten olen ennenkin jo maininnut mun lanseeraman sloganin: ”tuntuu, kuin ilma menisi pään läpi” hoidon jälkeen xD Kirjaimellisesti tulee niin freesi ja puhdas olo, että oksatpois. Sen jälkeen sain mukaani aivan ihanan Kultakollageeni kasvonaamion, joka huolehtii, että ihoni saa tarvittavan kosteuden hoidon jälkeen 🙂 Aivan luksus naamio.

Sekä minulle laitettiin yhden alueen otsan Botox hoito, Kiukkuryppyyn, joka sijaitsee kulmakarvojen välissä ja saa näyttämään vihaiselta, joten näin sanotusti ”avattiin katsetta iloisemmaksi”. Kumpikin toimenpide on täysin kivuton, joten niitä ei kannata pelätä :). Jos haluat päivettettää ihosi kesäkuntoon siihen löytyy monia menetelmiä, riippuen millaista lopputulosta haluaa.

Tähän laitan linkit, mistä voitte tavoittaa Susannan, joka on vain yksinkertaisesti PARAS tällä alalla!!!!! Yrittäjiä on monia, mutta harvoja jotka oikeasti osaa hommansa, ja minä olen tunnetusti hyvin tarkka ulkonäöstäni, joten siksi suosittelen Susannaa kaikille! Vuosien kokemuksella.

Sairaanhoitaja Susanna Hanhineva

Susanna Hanhineva on koulutukseltaan sisätautien ja kirurgian sairaanhoitaja.

Hänellä on vuosien työkokemus esteettisistä hoidoista. Susanna on toiminut vastuuhoitajana esteettisiä hoitoja tarjoavissa yrityksissä.

Hänellä on vankka kokemus pistoshoidoista, joihin hän on kouluttautunut niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Kotisivut: http://www.mfifinland.com/

Yrityksen Facebook sivut:  https://www.facebook.com/mfifinland/?fref=ts

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja oikein ihanaa, sekä rentouttavaa kesän alkua kaikille lukijoilleni <3 Juha13245942_10209526128454723_375796514_n13240745_10209525032067314_369187855388660449_n

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Iho kesäkuntoon MFI Finland Oy: kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!