Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Suihkurusketus.

Heips. Ihana kesä ollut kaikin puolin, mutta valitettavasti loppu alkaa jo häämöttämään ja tuntuukin, että Auringosta ei ole saanut nauttia tarpeeksi, saatika että olisi tullut väriä siitä!

Ongelma ei ole sen suurempi jos haluaa näytää terveen päivettyneeltä, nimittäin itse olen suosinut Suihkurusketuksia jo 14009785_10210229692923395_230783883_ncf48c1_406c5e2d814047559a4bc233361fee5bpitkään ihan monestakin syystä: Tulos on heti näkyvissä, se on turvallista (toisin kuin solarium), se on miellyttävä eikä joudu hikoilemaan missään laitteessa : D ! Itse käyn suihkurusketuksessa about 2-3 vkon välein, joten saan pidettyä terveen värin yllä kokoajan : ) Paikka jossa käyn ottamassa Suihkurusketusken on Hyvinvointi Sulo, jossa on ammattitaitoinen, sekä hyvin koulutettu henkilökunta, joka takaa aina täydellisen lopputuloksen:) Suosittelen Suloa < 3

Tässä hieman Sulon sivuilta napattua tietoa tuotteesta sekä kuinka valmistut Suihkurusketukseen : ) :

Sulossa käytetään Solstice-suihkurusketusta, joka on kotimaisen Sim Finlandin kehittämä.

Solstice-suihkurusketus perustuu DHA:han (dihydroksiasetoniin) joka värjää ihon uloimman kerroksen. DHA on luonnollinen aine, jota saa sokerijuurikkaasta ja sokeriruo’osta.

Rusketus tulee siitä, että DHA reagoi ihon aminohappojen ja proteiinien kanssa ja iho muuttuu kauniin ruskettuneen väriseksi.

Itse suihkurusketus-tapahtumaan kannattaa valmistautua ihon hoidolla. Kun iho on kuorittu tai kuivaharjattu sekä kosteutettu, rusketus tarttuu paremmin ja kestää pitempään. Suihkurusketuksessa väri tarttuu nimittäin ihon uloimpaan kerrokseen ja koska iho uusiutuu koko ajan, kestää rusketus pidempään kun aivan kuivin ihokerros on kuorittu ja kosteutettu.

Nyt haluankin tarjota mahdollisuuden lukijoilleni Tähän samaan käsittelyyn ja saamaan terveen, sekä kauniin värin iholle alennettuun hintaan : ) Mainitsemalla minun nimeni Ensimmäinen suihkurusketus kerran saat -10%

Kaikki ruskettumaan ; ) Juha xoxo

yht. Tiedot:

Mannerheimintie 120
00270 Helsinki
p. 040 1242111 Myös nettiajanvaraus on mahdollista: www.hyvinvointisulo.fihqdefault (2)
Suihkurusketus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta