Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Huoli terveydestä.

Heissan! Nyt lähestyn sellaisella asialla, kun olen jo piiitkän ajan spekuloinut ja kärsinyt tietynlaisia oireita.

Olen huomannut elimistössäni erilaisia muutoksia , että kehossani eivät kaikki ole kunnossa ja oireina ovat olleet jatkuva yleenpalttinen väsymys, uupumus, masennus, painon vaihtelu huomattavan nopeasti, järkyttävä kasvojen turvoitus,  hiustenlähtö, ihonkuivuminen sekä muita oireita. Aluksi ajattelin, että mun korvien välissä on jotain vikaa xD, kunnes keskusteltuani sukulaiseni kanssa hän sanoi oletko koskaan miettinyt, että sinulla oisi olla Kilpirauhasen vajaatoiminta ja että oireesi sopivat siihen aivan täysin.

En ole moista ajatellutkaan eikä ole edes pieneen mieleen tullut, että kyse voisi olla sitä, jonka jälkeen rupesin selvittämään asiaa ja ottamaan tietoa kyseisestä sairaudesta ja oireeni sopivat enemmän kuin hyvin.

Hieman alkoi ahdistamaan ajatus siitä, että minulla olisin se, koska se tarkoittaa koko loppuelmän kestävää tyroxin lääkitysta, joka tosin on pieni murhe jos vain saa oikean avun.

Juteltuani asiasta muiden kanssa paljastui, että suvussani on sitä myös muilla ja sehän on perinnöllinen, mutta tänä päivänä siis helposti sen kanssa oppii elämään, kunhan oireet saadaan kuriin ja oikeanlaista hoitoa.

Soitin tänään lääkärilleni ja kerroin näistä ja hän varasikin minulle ajan ja tokaisi, että miksi en ole aikaisemmin tullut asian tiimoilta hänen luokseen, minä kun olen todella huono käymään lääkärissä (perussuomalainen 🙂 , mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan ja sainkin ajan noin kuukauden päähän, joka on ärsyttävän pitkä aika kun haluisin heti selvittää asian, mutta Life goes on.

Toivotaan, että asia selvii ja pääsee normi olotilaan mahdollisimman pian, tämä kuulostaa vähän pikkumaiselta, mutta ei ole kiva herätä joka aamu kun on turvonnut muodottomaksi ja hiukset tippuu päästä 🙁 ovat muuten ohentuneet puolella,   mitä minulla joskus oli, tosin se nyt on vain ulkoista, mutta harmittaa :/ lukkuunottamatta henkistä väsymystä!

Kaikesta huolimatta toivon teille kaikille mukavaa talven odotusta, rakkautta ja  terveyttä ennenkaikkea <3

Juha14716187_10210912185745289_6238827704677920302_n

 

Huoli terveydestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta