Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

2017 Tervetuloa :)

Heissan ja kiva kirjoittaa pitkästä aikaan tänne .

Olemme nyt vuodessa 2017 ja tämä vuosi tuo toivottavasti mukanaan paljon haasteita ja uusia kokemuksia, sekä uusia jännittäviä ihmissuhteita on tullut mukaan mistä olenkin hyvin onnellinen : )

Olen onnellinen, kun jollain tavalla aina olen ollut sitä mieltä, että kun vuosi vaihtuu niin se merkitsee myös paljon itsetutkiskelua ja asioiden punnimista, sekä haluan laittaa asiat oikeeseen tärkeysjärjestykseen, aloittaa vuoden täysin puhtaalta pöydältä hyvinen ihmisten ympäröimänä : )

Mitä mulle kuuluu noin muuten tosi hyvää lukuunottamatta flunssaa, joka päättikin sitten iskeä ja oikein kunnolla, mutta en anna sen lannistaa itseäni : ) Olin tuossa muutama päivä sitten muuten pitkästä aikaan risteilyllä yhdessä yhteistyökumppanieni Ripsitudio: Goldeneyelashes fiinlandin kanssa ja se oli virkistävää, mutta merenkäynti olikin sitten aikamoista, mitä olemmekin saaneet lukea lehdistä viimepäivinä : D

Ainiin muuten nyt mitä telkussa jo mainostetaan, niin odotan innolla JULKKISSELVIYTYJÄT ohjelman alkua, joka on 25.1 alk . nelosella ja voin vain kuvitella mitä kaikkea on luvassa, kun rämmimme tuolla jorpakossa ei niin luksus olosuhteissa, mutta ihan sairaan hauska kokemus ja taas voi olla hieman rikkaampi. Hyvää viihdettä on siis tulossa.

Asiasta viidenteen muuten hieman ulkonäkööni liittyen viihdyin tuossa jonkin aikaan brunettena, mutta kuten ennenkin päädyin sitten palaamaan vanhaan tuttuun ja turvalliseen vaaleaan väriin joka on muodostunut mun tavaramerkiksi, ekä  pitkään tukkaan joka saa hulmuta oikein tuuheana XD kiitos siitä mun luotto kampaajalleni Pia rasmussenille, jonka kädenjälki ei ikinä petä < 3 Huomaan muuten ihan selkeästi, että vaalea verikkönä saan huomattavasti enemmän miesten huomiota mistä pidän ; ) hehh..

Näihin fiiliksiin toivotankin oikein kivaa viikonlopun jatkoa lukijoilleni ja muistakaa pukeutua lämpimästi, kun vissiinkin on tulossa taas oikein kylmää säätä tänne etelään : ) xoxo juha.

Ensiviikolla selviää muutama jännä asia, joista kirjoitan sitten teille lisää ; ) 15741193_10211567202120289_3464071659837014994_n15823615_10211641068166894_7808037507141211128_n

 

2017 Tervetuloa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!