Hyvää viikonloppua & Hektinen ensiviikko :)

16195369_10211851432825879_8544835947235841776_n

moro ja oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikki!

Kuten olette lukeneet, niit nyt meidän oma netti-tv sarja starttaa ensikuun alussa ja pääsemme toteuttamaan itseämme ilman, että joku ohjaa meitä : ) Odotamme sitä kuin kuuta nousevaa ja viikonloppu menekkin hakemuksia läpikäyden, sekä jonin kanssa palaveeraamiseen.  Ensiviikosta tulee hiukan normia kiireisempi viikko, kun täytyy tehdä järjestelyjä, sekä aikatauluttaa kaikki asiat, kun tässä on mukana niin monia yrityksiä, että saadaan kaikille sopiva aikataulu!

Käyme ensiviikolla läpi kaikkien mukana oleiden yhteistyökumppaneiden kanssa läpi asioita, sekä tapaamisia tulee monia, ja siinä välissä täytyy hoitaa myös omat henk. kohtaiset asiat, mutta kyllä aina saa järjestettyä aika, jos vain haluaa ja herätään vaikka joka päivä 5 aamulla kuin tähän mennessä on mentynä:)

Ensiviikolla on myös The lookin uusien tilojen, sekä helsingin toimipisteen uusien omistajien tutustumis ilta ja se  on avoin kaikille tulkaa tutustumaan Malminrinne 2-4
00100 Helsinki . Eli keskiviikko 1.2. klo 16-21.00 Tervetuloa : )

Olen muuten päättänyt ottaa taas itseäni niskasta kinni ja alkamaan treenaamaan kun kohta kesäkin on jo ovella niin kehtääkin ehkä käydä biitsillä kääntymässä xD ja aionkin hankkia itselleni personal trainerin sitä varten ja joka saa loihtia minulle juuri oikean ja sopivan ohjelman, sekä laittaa repsahtaneen ruokavalioni kuntoon xD !!

Näihin tunnelmiin ja ajatuksiin kivaa viikonloppua palataan – Juha

 

Hyvää viikonloppua & Hektinen ensiviikko 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *