Aloita kasinoseikkailu Casumolla!

Talleta 25€ ja saat 75€ pelirahaa sekä 200 ilmaiskierrosta!

  1. Siirry Casumon sivulle.
  2. Ensimmäinen talletuksesi kolminkertaistetaan 25€ -> 75€.
  3. Saat lisäksi 200 ilmaiskierrosta Starburstiin.

Riisiä pukkaa..No EI!! Selätetään kolmenkympin kriisi.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

😀 Heissulivei! Täällä taas, ja haluankin avautua lähestyvistä kolmekymppisistäni 🙂 Voin rehellisesi sanoa, että jossain määrin minua peloittaa tuo kolmoisella alkava numero, mutta kuten sanoin ”Numero” on vain numero, joten en ota sitä liian vakavasti.

Tajusin tänään, ettei siihen ei ole kuin ihan muutama kuukausi, kun ollaankin kolmekymppisiä ja tietyllä tavalla, se herättää jonkinlaista jännitystä ja pohdiskelua, mitä kaikkea pitäisi mukamas olla elämässä tällä hetkellä. Mutta palasin nopeasti maanpinnalle ja totesin, että minulla on mielestäni asiat aika suhteellisen hyvällä mallilla ja tarkemmin mietittyäni ,en kyllä toivoisi mitään enempää tähän hetkeen. Ihmisillä on taipumus luoda paineta itselleen, sekä ympäristö asettaa tietynlaisia ns, velvoitteita, mitä tulisi olla kun olen niin sanoitusti ”Aikuinen”.

Monet Kuvittelevat, että täytyisi olla perheellinen, naimisissa, sekä omistaa jo omistusasunto ym. shaissea..Eih. Jokainen taplaa tyylillään ja tekee asiat niin kuin itse kokee ja soveltaa ne parhaaksi oman elämänsä kanssa. Voin sanoa, että olen erittäin ylpeä tällä hetkellä minulla on aivan ihanat ystävät, perhe, mahtavia yhteistyökumppaneita, uusia proggiksia tulee kokoajan, joten tylsäksi ei elämä käy. Mitä tulee ulkoisiin paineisiin, niin onneksi kehitys kehittyy kokoajan ja ulkoista vanhenemistä saadaan huipputaitavasti lykättyä, ja hidastettua, ettei maan vetovoima pääsisi valloilleen liiaan nopeasti. Kiitos siitä Kauneuskirurgian :D!! Nuorempana ajattelin, että kolmestakympistä alkaa helvetti niin sanotusti, mutta onneksi se aikuistuminen ja vanheneminen tuo ennenkaikkea viisautta ja tietylainen lapsen ajattelu kaikkoa, sekä kaiken maailman höpöhöpö ajatukset.

Tässä muutama vinkki mitä tulisi muistaa Ns. Ennen kuin  Otat turhan stressin ja ajattelet, että nuoruus on nyt loppupuolella niin tässä hieman mietteitä :

Et ole tosiaankaan mikään vanhakurppa, vaikket olisi löytänyt vielä täydellistä elämäsi kumppania tai sinulla ei ole vasemmassa nimettömässä sormusta. Voit pukeutua edelleen kuinka haluat, olit sitten minkä ikäinen tahansa. Nuorekas ja seksikäa pukeutuminen ei ole keneltäkään kiellettyä (Hyvän maun rajoissa). Älä todellakaan pelkää sinua nuorempia. He eivät ole uhka sinulle mitenkään .  Kaikki ne asiat, joiden kuvittelit pitäisi olevan tehty, sekä koettu ennen 30v, voit tehdä edelleen senkin jälkeen kun täytät 30 ja vielä paremmalla maalaisjärjellä varustettuna :D. Voit ehostaa itseäsi yhtälailla, kuin ennenkin ja melkeinpä hiukan panostaa vahvempaan meikkiin ja dramaattisempaan lookkiin ;). Muistakaa, että ikä on vain numero ja itse vaikutatte paljoti siihen, minkälaisen ulosannin annatte itsestänne henkisesti, sekä fyysisesti Aaamen!! 972330 <3 Juha

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Riisiä pukkaa..No EI!! Selätetään kolmenkympin kriisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€, saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€, saat 10€ pelirahaa!