450 ilmaiskierrosta!

iGame tarjoaa rajoitetun ajan kaikille sivustomme lukijoille ilman omaa talletusta 450 ilmaiskierrosta!

OHJEET:
* Avaa uusi pelitili iGamelle TÄSTÄ.
* Uutena asiakkaana saat 450 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta Fire Joker -peliin!
* Tallettajille tarjolla lisäbonus!

Kasvoni ryöstettiin – Tämä on Identiteetti varkaus.

Ilmoitinkin aiemmin jo mun virallisilla facebook sivustoilla, että minuna esiinnytään tinderissä, tosin erinimellä ”Johan” sekä iällä varustettuna, mutta kuitenkin kuvillani. Kuka tekee tälläistä? Mielestäni on häpeällistä esiintyä jonain toisena henkilönä hänen kuvillaan. Jos ei kehtoo omaa pärstäänsä esitellä, niin meinaako treffien tulennkin esiintyä minuna? Askarrella minua muistuttavan naamion? Ei kovin pitkälle ajateltu taas, kovin häiriintynyttä touhua 😀 17141785_10212660162285728_73594760_n

Mua itseäni ei itseasiassa kiinnosta edes mikään netflix & chill tinder treffit, jotka pääasiassa painottuvat seksiin, mielummin haen vaikka tuolta punavuoren kaduilta rikkaan ja komean suomenruotsalaisen jos haluan yhden illan huvitella.. Täälä kotikulmillani kuljeskelee silmittömästi komeita uroksia, jotka katselee perääni, mutta en ole sellainen kevytkenkäinen yksilö, joka tuntee tarvetta irtosuhteisiin. Kyllä tässä sopivan miehen tullen, aikomukset on rauhoittua aloilleen ja aloittaa kunnon parisuhde.

Halusin siis tulla ilmoittaa tännekkin, että. Ei, en ole tinderissä. Jos olisin, niin en olisi sielä kauaa ja miksi? Se jääköön arvoitukseksi… 😉 16999037_10212163659831359_6797073315043717636_n

Oikein mukavaa viikonalkua kaikille, pian tulossa kivoja juttuja taas.

– Juha Immonen

Kasvoni ryöstettiin – Tämä on Identiteetti varkaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Tästä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta!