Testissä Korealainen Kosmetiikka :)

Moikka Ja ihanaa pääsiäisen jälkeistä aikaa kaikki=) Nyt on taas kauneus postauksen aika ja nyt kerron teille hieman Korealaisesta kosmetiikasta, joka on tämän hetken Kuuminta huutoa 🙂

Tässä hieman tuotteista, jota sain testiin Bearel nimisestä nettikaupasta!

17909189_10212657136527968_811138333_n

MIZON HYALURONIC ACID 100

HYALURONIHAPPO-SEERUMI

 

Hyaluronic Acid 100 -seerumi on Mizonin suosituimpia tuotteita, sillä hyaluronihappo on yksi korealaisen ihonhoidon kulmakivistä. Se lisää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja suojaa ihoa.

Mizon Hyaluronic Acid 100 -seerumi sisältää 50% hyaluronihappoa. Tämä ihossa luonnollisesti esiintyvä aine vähenee ikääntymisen myötä, jolloin iho kuivuu helpommin ja se menettää joustavuuttaan. Seerumi auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja terveyttä tehden ihosta täyteläisen sekä nuorekkaamman näköisen. Seerumissa on myös mm. antioksidantteja sisältävää vadelma-uutetta, joka suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten ilmansaasteilta.

Mizon Hyaluronic Acid 100 -seerumi on koostumukseltaan kuin paksua, sameaa vettä. Taputeltuasi seerumia kasvoille, se tuntuu hieman tahmealta, mutta se imeytyy ihoon muutamassa sekunnissa. Iho tuntuu heti sileältä ja pehmeämmältä. Hyaluronic Acid 100 -seerumi kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti tukkimatta ihohuokosia.

Hyaluronic Acid 100 sopii kaikille ihotyypeille, mutta se on ihanteellinen kuivalle ja pintakuivalle iholle.

Ei sisällä tuoksuja, keinotekoisia väriaineita eikä parabeeneja.

 

Mizon Hyaluronic Acid 100:

 

– kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

– parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta.

– tekee ihosta täyteläisemmän.

– kirkastaa sameaa ihoa ja tekee siitä terveemmän näköisen.

– ei jätä iholle kiiltoa tai rasvaisuutta.

– muodostaa ihon pinnalle kosteutta sitovan pinnan ja auttaa näin suojaamaan ihoa kuivumiselta.

 

 

Hyaluronihappo:

 

– pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän vettä.

– osaa mukautua ihon kosteutustarpeeseen sen mukaan, millaisessa ympäristössä olemme (vuodenajan, sisäilma vs. ulkoilma).

– suojaa ihoa myös haitalliselta UV-säteilyltä.

– on tehoaine, jota jokaisen anti-age -tuotteen tulisi sisältää.

17919011_10212657136207960_2014740437_n

M SMOOTHING CARE LIP SCRUB -HUULIKUORINTA

 

MISSHA M Smoothing Care Lip Scrub poistaa huulista kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet. Huulikuorinta sisältää hunajaa, joka ravitsee huulia.

Sokeriruoko ja Salix Nigra Bark -uute pehmentävät kuollutta ihosolukkoa. Saksanpähkinäjauhe ja mikrokiteet tekevät huulista sileät poistaen tehokkaasti kuivaa ihoa. Manukahunaja, panthenol ja kolme pähkinäöljyä (manteli, macadamia ja kukui) kosteuttavat ja ravitsevat huulia.

 

M Smoothing Care Lip Scrub pääainesosat:

Kuolleen ihosolukon pehmittäjät
– Sokeriruoko, Salix Nigra Bark -uute

Tehokkaat kuivan ihon poistajat
– Saksanpähkinän kuorijauhe, mikrokiteet

Huulten kosteuttajat
– Manuka-hunaja, Panthenol sekä kolme pähkinäöljyä (manteli, macadamia, kukui)

Käyttö:

1. Purista sopiva määrä tuotetta sormelle ja levitä huuliin pyörivin liikkein noin 1-2 minuutin ajan.

2. Huuhtele lämpimällä vedellä tai pyyhi huulet puhtaaksi kostutetulla paperilla/vanulapulla.

 

Vinkkejä:

– Säätele kuorinnan ja hieronnan voimakkuutta sekä toistuvuutta huuliesi kunnnon mukaan ja käytä kosteuttavaa huulivoidetta kuorinnan jälkeen.

– Liiallinen kuorinta saattaa ärsyttää herkkiä huulia.

– Huulikuorinta maistuu makealta, sillä se sisältää sokeriruokoa ja hunajaa. Älä kuitenkaan syö kuorinta-ainetta. Jos sitä menee suuhusi, huuhtele se pois vedellä.

17975920_10212657136887977_1980049196_o

BENTON SNAIL BEE HIGH CONTENT STEAM CREAM

KASVOVOIDE

 

Benton Snail Bee High Content Steam Cream -kasvovoide on kehitetty erityisesti herkälle ja ongelmaiholle. Tämä monitehoinen kasvovoide koostuu korkealaatuisista ainesosista, jotka parantavat ihon kuntoa ja suojaavat sitä ulkoisilta haittatekijöitä ja stressiltä.

Snail Bee High Content Steam Cream ei sisällä lainkaan vettä, vaan veden sijaan sen ensimmäinen ainesosa on etanaseerumi (64%). Etanaseerumi tunnetaan sen kyvystä korjata ihovaurioita.

Kasvovoide sisältää lisäksi muita tehoaineita (mm. mehiläisen myrkky, hyaluronihappo ja kasviperäiset luonnolliset ainesosat), jotka yhdessä etanaseerumin kanssa ravitsevat ihoa.

 

Vaikuttavia ainesosia:

  • etanaseerumi
  • mehiläisen myrkky
  • hyaluronihappo
  • EGF
  • aloeuute
  • allantoiini

 

Snail Bee High Content Steam Cream -kasvovoiteen sisältämä etanaseerumi edistää ihon omaa solukiertoa häivyttäen aknearpia ja muita tummentumia kasvoilta. Ihosta tulee tasaisemman sävyinen ja pehmeä. Etanaseerumi myös syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Kasvovoiteen sisältämän mehiläisen myrkyn on tutkittu edistävän ihon paranemista ja parantavan sen tekstuuria. Kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja verenkiertoa stimuloiva mehiläisen myrkky auttaa silottamaan kasvojen hienoja juonteita ja ehkäisemään ihon vanhenemista.

EGF eli epidermaalinen kasvutekijä stimuloi ihosolujen uusiutumista.

Iholle tärkeä hyaluronihappo tunnetaan sen erinomaisesta kyvystä kosteuttaa ja täyteläistää kasvojen ihoa.

Aloe ja allantoiini rauhoittavat ihoa, vähentävät ihoärsytystä ja punoitusta, pehmittävät ja suojaavat ihosoluja.

– pehmittää ja kosteuttaa ihoa

– rauhoitaa ja parantaa ihon kuntoa

– edistää ihon uusiutumista ja tasoittaa ihon sävyä

– parantaa ihon täyteläisyyttä ja kimmoisuutta

– suojaa ja ehkäisee ihon ikääntymistä.

 

Käyttö:

Levitä Snail Bee High Content -kasvovoidetta puhtaille kasvoille essencen, (seerumin) ja silmänympärysvoiteen jälkeen.

BENTON SNAIL BEE HIGH CONTENT MASK PACK

-KASVONAAMIO

 

Benton Snail Bee High Content Mask Pack on monitehoinen liinanaamio, joka antaa kasvoille näkyviä tuloksia heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.  Vaikka kasvonaamio kuulostaa hurjalta, sopii se myös herkälle iholle: se hoitaa akneen taipuvaista ihoa ja ravitsee kuivaa ihoa.

Kasvonaamion tehoaineita ovat mehiläisen myrkky ja etanaseerumi, jotka jättävät ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja rauhoitetuksi. Mehiläisen myrkky stimuloi ihon kollageenin tuotantoa ja parantaa verenkiertoa, samalla kiinteyttäen ja täyteläistäen ihoa. Sheet maskin sisältämä etanaseerumi taas syväkosteuttaa ja uudistaa ihoa. Snail Bee High Content Mask Pack onkin ykköstuote ehkäisemään ihon vanhenemista!

Kuten kaikki Bentonin hoitotuotteet, kasvonaamio ei sisällä lainkaan tavallista vettä. Vesi on korvattu  teepensaan lehtivedellä (60%) ja etanaseerumilla (20%), jotka molemmat tekevät ihosta kosteutetun. Kasvonaamiossa on ihoystävällinen pH 6, joten se tukee ihon luonnollista bakteeritasapainoa. Liinanaamio on valmistettu puhtaasta puuvillasta.

Sheet mask ei sisällä: alkoholia, parabeeneja, mineraaliöljyä, benzophenoneita, eikä keinotekoisia säilöntäaineita, tuoksuja, tai väriaineita.

 

Snail Bee High Content Mask Pack

– tehokosteuttaa

– rauhoittaa

– edistää ihon omaa kollageenin tuotantoa

– tasoittaa ihon sävyä

– ehkäisee ihon vanhenemista.

 

Käyttö:

Poista kokoon taiteltu naamio pakkauksesta ja avaa se kokonaan auki. Asettele liinanaamio pestyille ja kasvovedellä pyyhityille kasvoille. Voit halutessasi rentoutua selällään ja hoitaa myös silmänympärysihoa laittamalla liinanaamion läpät silmien päälle, tai voit katsoa telkkaria kääntämällä läpät pois silmiltä. Anna vaikuttaa noin 10-20 min. Poista naamio ja taputtele jäljelle jäänyt seerumi imeytymään ihoon. Kasvonaamiota ei tarvitse huuhdella pois. Lisää lopuksi silmänympärysvoide ja mahdolliset muut ihonhoitotuotteet.

Käytä sheet maskeja noin 1-3 kertaa viikossa ylläpitääksesi ja parantaaksesi kasvojen ihon hyvinvointia.

18009306_10212657136487967_1099270852_n Aivan ihanat yleelliset kasvonaamiot, joista löytyy jokaisen iholle sopiva naamio, käytämme myös näitä kyseisiä naamioita tulevassa ”Me Stailataan” nettisarjassamme 😉 Oman naamiosi voit tilta täältä, sekä käydä paremmin tutustumassa  : http://www.bearel.fi/tuote-osasto/korealainen-kosmetiikka/kasvot/kasvonaamiot/

Eikä tässä vielä kaikki nyt minun seuraajilleni on kiva tarjous Bearelin nettikauppaan , eli kaikista tilaamastasi tuotteista saat koodilla ”JUHA” -10% 🙂 Eikun tilaamaan ja anna ihollesi kunnon luksusta<3 http://www.bearel.fi/

Ihanaa sunnuntaita ja nauttikaa, sekä pitäkää ihonne kunnossa, ja valmistakaa ihonne kesää varten <3 xoxo-Juha

Testissä Korealainen Kosmetiikka 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *