Huoli Turvallisuudesta ja tulevasta, sekä Tulevat Golden olympics kilpailut.

Heippa! Kivaa viikonalkua kaikki. Nyt paneudun hiukan vakavempaan aiheeseen nimittäin kun olemmekin saaneet lukea viimeaikaisista tapahtumista liittyen Erilaisiin iskuihin, mitä tuntuu vain lisääntyvän ja ne lähenevät meitä kokoajan.

Olen alusta asti ollut sitä mieltä, että Olisi pitänyt olla todellakin tiukempi, ketä tänne päästetään ja muutenkin maahanmuuttopolitiikka tuntuu olevan ”hiukan” pielessä..  Todella surullista ja Kamala lukea ns.Päivittäin että jossakin päin on jälleen tehty iskuja. Kyllä tässä itsekkin alkaa jo pelko kasvamaan väistämättä ja huoli huomisesta kasvaa näiden juttujen osalta.

En halua omalta osaltani lietsoa pelkoa, mutta realisti täytyy olla ja, kun nuo hirmuteot oikeasti vain tulevat lähemmäksi, ja lähemmäksi, niin väkisinkin  alkaa vakavasti miettimään. Minulla ei ole mitään vastaan turvapaikan hakijoita, mutta tuntuu, että täällä maleksii niin paljon heitä, jotka oikeasti eivät apua tarvitsisi ja myös se heijastuu monella eritavalla, sekä tuntuu, että ikäviä tapauksia on aivan liikaa oikeastaan yksikin tapaus on aina liikaa.

Mitä tulee tulevaisuuteen ajatellen suomea, niin Haluaisin, että täällä voisi vastaisuudessa liikkua vapaasti ja ilman pelkoa, sekä ei liikaa otettaisi vaikutteita muista kulttuureista ainakaan niin, että se vaikeuttaa meidän suomalaisten elämiseen täällä negatiivisesti.

En ala sen enempään avautumaan aiheesta, kun saamme tästä lukea päivittäin mediasta erilaisia tapauksia, mutta Eipä tässä voi muuta kuin toivoa, että asiat järjestyy ja tälläiset hirmuteot loppuisivat kokonaan 🙁

Sitten asiasta kuudenteen, kuten jotkut ovatkin huomanneet, niin tulossa on uusia tuulia, nimittäin Suomessa järjestetään ensimmäistä kertaa Ripsienpidennys kilpailut, Joissa mm. Toimin tapahtuman juontajana 🙂 https://www.seiska.fi/Uutiset/Nyt-kilpaillaan-jo-ripsien-pidentamisessakin-tosi-tv-kaksikko-juontaa-Vantaalla

Kyseessä on ainutlaatuinen ripsienpidennys kilpailu, jossa suomalaiset yrittäjät haastavat itsensä, sekä toisensa, niin nopeudella, kuin hyvällä lopputuloksella kansainvälisen tuomariston säveltämänä! Kilpailua käydään 2 päivänä 5-6.5. 2017 Heurekassa. Haluamme kisojen päätteeksi 6.5 klo 14-17.00 kutsua paikalle ihmisiä tutustumaan sekä näkemään ripsien loistoa ja juhlistamaan ainut laatuista tapahtumaa, maukkaan tarjoilun, sekä upea äänisen Janelyn (Jaanika Leino) säestämänä. Janely esiintyy klo 14.30 . Paikalla on mediaa (7-päiväälehti

Tapahtuma järjestetään yhdessä Heurekan kanssa, heidän tiloissaan 5-6.5.2017. Tapahtuman luoja on suomessa (Pasila, Koivukylä) sekä lontoossa toimiva ripsistudio Golden eyelashes. Kansainvälinen tuomarista koostuu: Norjasta, Ruotsista, Valkovenäjä sekä Englannista.

Pidetään mieli ylhäällä ja toivotaan, että kaikki kääntyy parhain päin 🙂

-Juha.17796755_10155060503618592_5771452064432661052_n17800485_10212573786884279_3773309382728296637_n

Huoli Turvallisuudesta ja tulevasta, sekä Tulevat Golden olympics kilpailut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *