Hektinen ensiviikko!

Moikka kaikki! Ja oikein ihanaa sunnuntaita jokaiselle.

Viikonloppu oli ja meni, taas hyvin nopeasti kuten aina kun touhuttavaa riittää 🙂 Mun viikonloppu koostu lähinnä koneella työskennellessä ja telkkua katsellessa, toki kävin nauttimassa myös ulkoilmasta ihanassa kaivarissa, jonka vieressä asustelen. Voisin kertoa hieman esiviikon kuvioista, sillä siitä on tulossa ihan hektinen ja tapahtumarikas jälleen kerran. Maanantai alkaa jönnissä merkeissä, sillä minulla on eräät koe-kuvaukset, mitkä ovat oikeasti aika huikeat, jos vain menee läpi ja olen jatkossa 😀 ,Valoitan hieman enemmän, kuin osaan kertoa siitä, sitten menemme joninkanssa syömään ja palaveeraamaan Tulevien ”Me Stailataan jaksojen merkeissä, jota kuvaammekin myös ensiviikolla usemapana päivänä.” Sekä suunnittelemme tulevaa GAY-iltaa The Lookkiin, joka olisi tarkoitus pitää tässä lähimain, kun ollaan saatu ohjelmat ym. valmiiksi 😉 . Tiistai päivä alkaakin sillä, että menen Kulmien MICROBLADING kestopigmentointiin hakemaan ns. uudet kulmat , vähän jänskättää kun siinnä vissiin viiletää ihoon viiltoja, jonka päälle väri laitetaan 😀 Teen siitä sitten aivan omat postauksen teille 🙂 Keskiviikkona jatkuu jälleen sarjankuvaukset ja menemmekin yhteen uuteen paikkaan kuvaamaan, minkä saimme yhteistyökumppaniksemme, sekä myös muissa paikoissa ja otamme siinä jossakin välissä myös promokuvat meistä. Torstaina jälleen kuvataan, kuvataan ja kuvataan .) tämä on vissiinkin viidesjakso mikä tulee purkkiin , jos en ihan väärin muista ja illalla meen masuhoitoon katille Kavitaatioon toistakertaa! Ai että olen ihan hulluna siihen hoitoon ja suosittelen oikeasti kokeilemaan, jos tuntuu, että kropassa on jokin kohta, mistä voisi ns.Pilkkoa ylimääräistä rasvaa pois. Perjantaina Treffit!!! Ei siitä sitten vielä sen enempään :DDDDD Ainiin olen lähdössä 22-30.4 ulkomaille ansaitulle pienimuotoiselle hemmottelulomalle, otan sieltä sitten kivoja kuvia ja kerron teillekkin kuinka matkani meni;)

Näihin tunnelmiin kivaa sunnuntai illan jatkoa xoxoxoxoxo

-Juha 12321177_10209027465348457_4604120463476869525_n13466102_10209802434842210_3720461779698155185_nC52XKXuWgAE_L41

Hektinen ensiviikko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *