Microblading

Moikka ihanat seuraajani! Tässä postauksessa kerron teille Aivan huikeasta keksinnöstä nimeltään Kulmien Microblading. Itse omaan aika tuuheat kulmakarvat, mutta jotenkin olen aina halunut hieman lisätä tummuutta ja korostaa niiden luonnollista muotoa ja törmäsinkin tällaiseen suht uuteen tapaan muokata kulmia, kun Microblading menetelmä. Microblading menetelmä eroaa siten vanhemmasta ns. kulmien kestopigmenoinnista, niin että tässä menetelmässä ei käytetä mitään laitteita, vaan kauneudenhoitoalan ammattilainen taiteilee kulmat vapaalla kädellä pienen microblading työkalun avulla, jolla taataan mahdollisimman luonnollinen lopputulos.

Toiseksi eron tekee se, että värit mitä käytetään ovat täysin luonnonmukaisia, joka takaa sen , ettö asiakas ei tule saamaan minkäänlaisia allergisia reaktioita. Pysyvyyden kannalta microblading on minusta parempi, koska se pysyy keskimäärin noin 1v, jonka jälkeen toimenpide uusitaan. Ihmisen kasvot muuttuvat ja kulmien muoti ilmiot muuttuvat, joten kulmia voi aina mukata uudelleen.

Vielä paljon kysymyksiä herättänyt kysymys sattuuko se? : Minulla itselläni on hyvin korkea kipukynnys , joten en ole ihan paras tähän vastaamaan, mutta sen voin sanoa, että tatuoinnin ottaminen on huomattavasti kivuliampaa ja tämä pieni nipistely, mitä toimenpideessä tulee on niin lyhyt kestoista, että sen kyllä kestää jokainen hyvin 🙂 Ja halutessa puudutetta voidaan lisätä toimenpiteen aikana jos siltä tuntuu.

Itse kävin ottamassa omat kulmien muotoilut helsingin kampissa sijaitsevassa Blue Lagoonissa, joka mielestäni osottautui kuvien ja muiden kokemuksista päätellen parhaaksi vaihtoehdoksi ja ei turhaan, olen niiiiin super tyytyvöinen tulokseen, että mietin vain miksi en aikaisemmin ole tätä tehnyt. Tämä helpottaa ihan hirveästi minua arjessa, ja on aivan ihana herätä jokainen aamu huoliteltuna kulmien osalta, jotenkin nyt kun kesäkin tulee niin säästyy turhilta aamu rutiineilta ja jää aikaa muuhun 🙂

Suosittelen Blue Lagoonin Tekijää nimeltään Heidi T. Todella ammattitaitoinen, mahtava tyyppi, osaavat kädet ja hyvin tarkka siinä mitä tekee ja se on hyvin tärkeää, kun valitset tekijän kulmillesi, koska sinä niitä tulet kantamaan vastaisuudessa. Kulmathan ovat tunnetusti kasvojen kehykset ja niillä saa huikean paljon aikaan, kun tekijä on oikeasti hyvä ammattilainen!

Tässä hieman Blue Lagoonin sivuilta poimittua ifnoa kyseisestä toimenpiteestä ja laitan linkin, missä voitte käydä myös lukemassa kattavamman infopläjäyksen Microbladingista!:

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10-12kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan 10kk jälkeen yhteyttä microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi.  Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan reilu 2h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, microblade -toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet.

Toimenpiteen jälkeen On erityisen tärkeää muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan.  Paraneminen kestää Yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, toisin sanoen pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat
tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja kuukauden jälkeen tehdään tarvittaessa vahvistus, jossa väriä lisätään kohtTiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän. Tässä linkki sivulle, mistä löytyy kattavat tiedot toimeenpiteestä: http://bluelagoon.fi/microblading/

Täällä voit varata oman ajan kulmien Microbladingiin Blue Lagooniin netin kautta : http://bluelagoon.fi/ajanvaraus/

Voit myös soittaa suoraan numeroon:  044 0411622

 micro4 micro crema

OS. Kampin kauppakeskus 5. krs / Kortteli

Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki

YHTEYSTIEDOT

Puhelin:   044 0411 622

E-mail:    [email protected]

AUKIOLOAJAT

Ma-pe 7:30-21:00

La 9:00-18:00

Su 12:00-18:00

Puhelin- ja aulapalvelu

Ma-pe 7:30-20:00

La 9:00-17:00

Su 12:00-17:30

Oikein ihanaa kesänalkua ja nauttikaa toivottavasti tulevista ihanista kesän ilmoista ja käykää kaunistautumassa ja hankkimassa myös itsellenne upeat kulmat kesäksi <3

-Juha

 

Microblading

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *