Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Hottikset 2.0 alkaa! Ajatuksia ja jälkipuintia.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Heippa !! Nyt on tullut aika, kun kesällä kuvattu Hottikset2.0 alkaa aivan hetken päästä ja odotan suoraan sanottuna kauhulla, mitä kaikkea on tulossa xD! Täytyy muistutta edelleen, että kyseessä on huumorilla höystetty ohjelma formaatti, joka ei sovi välttämättä kaikkein tiukkapipoisimmille ihmisille : D Voin taata, että tästä kaudesta ei vauhtia tai vaaratilanteita tule puuttumaan. Luvassa on kaikki mahdolliset kategoriat, mitä voi vaan olla, eikä tämän tyyppistä formaattia ole suomessa aikaisemmin esitetty! Nyt mennään niin sanotusti aika jenkki meiningillä, eli draamalta ja tappeluilta ei vältytä, saatika erotiikalta (hmm)..ainakin joidenkin osalta :DDD..

Lähdin mukaan uudestaan kyseiseen formaattiin, koska ensimmäiseltä kaudelta jäi erittäin hauskat fiilikset ja jotenkin jäi sellainen fiilis, että ohjelma jäi ikäänkuin kesken, Ja kun minua kerta pyydettiin uudestaan, niin olin heti mukana varsinkin kun kuulin, että ohjelman formaatti on täysin muuttunut, se sai mielenkiintoni taas valloileen.

Sen voin sanoa, että tällä kaudella jengi pääsee paremmin tutustumaan oikeeseen luonteeseeni ja ohjelma ei ole pelkkää huumoria tai törkeitä letkautuksia, mitkä hallitsen oikein hyvin, mutta kyllä niitäkin piisaa ; D

Kuvaukset olivat aika rankkoja ja varsinkin se, kun kamerat olivat koko jan kuvaamassa, eli niin sanotusti sinulla ei ollut ollenkaan omaa rauhaa, sekä asuit täysin tuntemattomien ihmisten kanssa suhteellisen pienissä olosuhteissa ja jaoit käytännössä  kaiken. Se oli minulle kaikkein raskainta, sekä UNIVAJE, joka vaivasi minua koko kauden ajan!! En nukkunut yhtä ainutta yötä hyvin ja se tulee näkymään meidän juhlissa varsinkin, kun olin ensimmäinen, joka aina käytännössä sammui hahah XD !Ja ehkä myös ikä on tehnyt tehtävänsä olin talon vanhin nim. : D !! Aiaiii!! Voin myöntää, ettei kaikkien asukkaiden luonteet, sekä tavat miellyttäneet minua ja jouduinkin purra hammasta muutamaan otteeseen ja taitaa siellä ”muutama” ärräpääkin lentää, mutta voin myös hyvin kuvitella, että se oli myös toisinpäin : D En minäkän ole välttämättä se helpoin tapaus : D (todellakaan).

Mutta tässä hieman jälkifiilistelyä ennen ohjelman alkua ja tulen kirjoittamaan vielä ohjelmasta sen aikana mielipiteitä, koska en todellakaan itsekkään tiedä, mitä televisioon päätyy ja tuleman pitää, joten odotamme innolla sekä kauhulla : D !! Kivaa viikon jatkoa -Juha xoxo13731571_10209995744554832_2610404721143577725_n

 

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Hottikset 2.0 alkaa! Ajatuksia ja jälkipuintia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!