Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Poskienmuotoilua :)

Heippa ja oikein mukavaa viikonalkua lukijoille! Kerron hieman viime perjantaista, jka olisik oikein hemmottelu päivä uutta ilmettä poskiin ja sain uudet hiukset päähän ja mikä parasta, kaikki saman katon alta The Lookissa !!

Elikkä tässä hieman infoa toimeenpiteestä sanoin ja kuvin:) Poskeni muotoiltiin ”Princess volume” merkkisellä hyaluronihappo, joka on minusta ehdoton suosikkini kaikista merkeistä pysyvyys on loistava ja koostumus erittäin miellyttävä ja sillä saa huikeita tuloksia aikaan, toki taitava pistäjäkin täytyy olla:) Pistäjänä toimi minulla The Lookin ammattilainen Kimmo hän on vaan super!!!

Toimenpide oli kivuton eikä poskia täyttäessä tarvise puudutusta ja mustelmia en ole ikinä saanut kimon käsittelyssä ;D Princess volume on princess sarjan vahvin näistä kolmesta täyteaineesta rich, filler ja  volume, joka sopii sen vuoksi täydellisesti poskien muotoiluun 🙂 Mikäli olet itse miettinyt pientä tai hiukan suurempaa liftausta, niin suosittelen The lookkia sydämmeni pohjasta, olen itse hyvin tarkka kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa, joten kannattaa oikeasti satsata hyvään ja ammattitaitoiseen palveluun!

Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus hyödyntää tämä etu, minkä tarjoan lukijoilleni: Ajan varauksen yhteydessä mainitsemalla nimeni saat Poskipäiden muotoilun Volumella 375€/ml hintaan norm. 490e

yhteystiedot:

Malminrinne 2-4
00100 Helsinki
040 7712053   Eikun aikaa tilaamaan <3 Hyvästi posketon elämä 😉14102365_10210326831231792_7178414652633511879_n

 

Poskienmuotoilua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!