Ota 500€ bonus + 200 ilmaiskierrosta

Wildz tarjoaa uusille asiakkailleen mahtavan paketin: jopa 500€ bonus sekä 200 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa pelitili Wildzille.
  2. Talleta vähintään 20€ ja saat 200 ilmaiskierrosta + talletuksesi tuplataan aina 500€ asti!

Esimerkiksi 20€ talletus antaa sinulle 40€ pelirahaa + 200 ilmaiskierrosta. Suurimman bonuksen saa tallettamalla 500€, jolloin saat yhteensä 1.000€ pelirahaa + 200 ilmaiskierrosta!

Hiustenpidennykset !

Heissan ja oikein mukavaa syksyä kaikille lukijoille : )!

Nyt paneudun aiheeseen, joka on saanut hiukseni takaisin pitkäksi ja paksuiksi, mitä minulla oli ennen kuin aloitin värjäyskierteen, jossa lopulta jatkuvalla vaalentamisella hiukseni ohentuivat lähes puolella.

Onneksi hätä ei ole sen suurempi, nimittäin olen käyttänyt noin 5 vuotta hiustenpidennyksiä erimenetelmillä, sekä eri valmistajien merkkisillä hiuksilla ja tällä hetkellä minulla on Easy-tape teippihiustenpidennykset, jotka ovat olleet minulle kaikista parhain vaihtehto, sillä saa aikaan huikean radikaalejakin muutoksia erittäin lyhyisiin hiuksiin ; )

Omat hiukseni ovan about.noin polkkamalliset niskasta ja olenkin tykästynyt tällä hetkellä pitkistä hiuksista.

Kokeilin ensimmäistä kertaa Ribella by Jasmine merkkistä hiusta, ja se on osottautunut erittäin hyvänlaatuiseksi ja olen ollut todella tyytyväinen hiusten laatuun, sekä määrään, jota minulle laitettii. Elikkä minulla on Ribella by Jasmine Easy-tape hiusta 200g pituudessa 50cm ja värit: 101, sekä 60, eli saatiin hieman vihahteita aikaan, jolloin hiukset näyttävät luonnollisimmalta.

Haluankin nyt Tarjota lukijoilleni saman elämyksen ja pelastuksen, jos hiuksesi kaipaavat sitten: Tuuhennosta, pituutta ja vaikka vain väri efektejä eri menetelmillä.

Ribellalla on sekä teippi, sinetti, sekä Clip-on hiustenpidennyksia ja tuo Clip- on menetelmä sopii sinulle, joka haluat vain väliaikaisen pidennyksen/tuuhennoksen ja sitä voi käyttää silloin kuin sinusta tuntuu siltä. Itse koen hektisen elämän tyylini ansiosta Teippi pidennykset kaikista helpoimmaksi vaihtoehdoksi : )

Eli sitten asiaan, joten tarjoan lukijoilleni

Kaikki Ribellan hiukset ”nettikaupassa” -10% alekoodilla: juha : ) Kannattaa oikeasti hyödyntää tämä tarjous!

tilaa omasi täältä: www.ribella.fi !! Tarjous voimassa kuun loppuun.

Upeita hiushetkiä syksyyn !!

14328977_10153688074366268_1550365180_nxoxo juha < 3

Hiustenpidennykset !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *