Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Älä Kiusaa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Hei vaan hei!

Myönnettäkööt, että minäkin olen vain ihminen, jolta palaa ajoittain käpy, varsinkin totaalisen tyhmiin ihmisiin. Tarvitseekö sellaisia etsiä, edes kaukaa? No ei. Päivittäin tulee kommenttia eripuolille somea, miten minun tulisi kuolla, itkeä itseni uneen sekä saan lukea nimittelyjä ”v*tun transusta – rumaan hinttiin” Ja tietysti minun tulisi painua, johonkin maanalle häiritsemästä teitä poloisia. Hei nyt teille urpoille tiedoksi…Mä en mene mihinkään! En ota päivänkään taukoa sosiaalisesta mediasta, koska rakastan kirjoittaa elämästäni, jakaa ilot/surut, julkaista selfieitäni, ihan vain onnistumisen ilosta ja koska olen mielestäni kaunis,  sisältä kuin ulkoa, niinkuin myös hyvin monet muut ihmiset! Minä olen se, joka jakaa positiivisuutta, te kylvette tyhmyyttänne. Minä etenen elämässäni, te kyhnäätte paikoillanne, myrkytätte kaiken eloisan tai yritys on ainakin kova.

Ymmärrän anonyymi kiukuttelijoiden pahanolon, mutta en hyväksy kiusaamista! Tälläistä samaa urpoiluanne saa moni muukin osakseen ikävä kyllä. Teillä on hyvä mieli, kun onnistutte pahoittamaan jonkun herkemmän ihmisen mielen samalle tasolle, kuin itsekkin olette ja kärsitte. Tuolla tavoin, että menesty elämässänne, ette pysty luomaan oikeita kaveri/ystävyys suhteita, muutakuin internetissä kaltaistenne kanssa, kun mietitte ketä tänään kiusaisitte. Esimerkiksi facebookissa on salaisiaryhmiä (olen kuullut) joissa haukutaan julkisuudenhenkilöitä ja suunnitellaan mm heidän sivujen hakkerointia, porukalla nimittelyä ym. Todella, todella sairasta sekä hyvin surullista.

NO H8 !! –NHSM-logoJuha

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Älä Kiusaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!