Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Älä Kiusaa.

Hei vaan hei!

Myönnettäkööt, että minäkin olen vain ihminen, jolta palaa ajoittain käpy, varsinkin totaalisen tyhmiin ihmisiin. Tarvitseekö sellaisia etsiä, edes kaukaa? No ei. Päivittäin tulee kommenttia eripuolille somea, miten minun tulisi kuolla, itkeä itseni uneen sekä saan lukea nimittelyjä ”v*tun transusta – rumaan hinttiin” Ja tietysti minun tulisi painua, johonkin maanalle häiritsemästä teitä poloisia. Hei nyt teille urpoille tiedoksi…Mä en mene mihinkään! En ota päivänkään taukoa sosiaalisesta mediasta, koska rakastan kirjoittaa elämästäni, jakaa ilot/surut, julkaista selfieitäni, ihan vain onnistumisen ilosta ja koska olen mielestäni kaunis,  sisältä kuin ulkoa, niinkuin myös hyvin monet muut ihmiset! Minä olen se, joka jakaa positiivisuutta, te kylvette tyhmyyttänne. Minä etenen elämässäni, te kyhnäätte paikoillanne, myrkytätte kaiken eloisan tai yritys on ainakin kova.

Ymmärrän anonyymi kiukuttelijoiden pahanolon, mutta en hyväksy kiusaamista! Tälläistä samaa urpoiluanne saa moni muukin osakseen ikävä kyllä. Teillä on hyvä mieli, kun onnistutte pahoittamaan jonkun herkemmän ihmisen mielen samalle tasolle, kuin itsekkin olette ja kärsitte. Tuolla tavoin, että menesty elämässänne, ette pysty luomaan oikeita kaveri/ystävyys suhteita, muutakuin internetissä kaltaistenne kanssa, kun mietitte ketä tänään kiusaisitte. Esimerkiksi facebookissa on salaisiaryhmiä (olen kuullut) joissa haukutaan julkisuudenhenkilöitä ja suunnitellaan mm heidän sivujen hakkerointia, porukalla nimittelyä ym. Todella, todella sairasta sekä hyvin surullista.

NO H8 !! –NHSM-logoJuha

Älä Kiusaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!