Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

  • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
  • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
  • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

”Me stailataan” julkkistv.

Heippa!13901564_10154305706813592_7380782039550715405_n

Olemme bestikseni Jonin kaa aloittamassa prokkiksen ” Me stailataan” Metropolin julkkistvseen. Tarkoituksena on  stailata naishenkilö todella näyttäväksi yhteisvoimin Huikeiden alan ammattilaisten kanssa.mm: Huippu kampaajat, kauneusklinikka, Ripset, vaatefirma ym..

Me ollaan aina oltu kiinostuneita kauneudesta ja minulla on kauneuden hoitoalasta yli kymmenen vuoden kokemus. Meillä on silmää ja tahtoa tehdä ihmisista hiukan ympäristö ystävällisempiä, sekä tuoda lisää itsevarmuutta myös sen kautta. Prokkis toimii niin, että meille entuudestaan tuntematon nainen, joka suostuu mukaan muodonmuutos leikkiimme, tavoitteena on stailata siis hänet ja tuoda hänen parhaimmat puolet esiin, sekä luvassa on varmasti myös kommelluksia, sekähauskanpitoa ei puutu, huumorilla höystettynä. Eli tämä on niin sanoitusti hyvän mielen nettisarja 🙂 Ja haluamme tuoda ihmisille oikeasti huikean muutoksen! Annamme hyviksi todettuja kauneusvinkkejä, sekä oman panoksemme heittäytymällä muodonmuutos leikkiin täysillä mukaan!  Kuvaamme ensikuussa tätä kyseistä hommaa, emmekä tiedä vielä tarkkaa julkaisu päivämäärää videolle, mutta mainostamme sitä vielä lähempänä!! Teidän ei kuitenkaan kauhean pitkään tarvitse tätä odotella, sen verran voin luvata hihii. 😉

Meillä on myös hiukan kokemusta Drag jutuista, joten voidaan vaikka tepastella korkkarit jalassa, jos kyseinen nainen ei sitä vielä handlaa 😀

Mutta tässä hieman esimakua tulevasta ja sitten nähdään mitä on luvassa . ja tämä ei ole siis mikään liian vakava juttu vaan hauskan pitoa 😉

Mikäli olet innokas lähtemään tähän mukaan, ja kaipaat muutosta ulkoiseen olemukseesi etkä pelkää olla kameran edessä niin ota yhteyttä: [email protected] , ja voit päästä huikeiden ammattilaisten hemmoteltavaksi ja pitämään hauskaa kanssamme <3

Toivotan kaikille lukijoilleni oikein mukavaa keskiviikkoa -juha

”Me stailataan” julkkistv.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!