Kuulumisia :)

Heippa! Ja oikein ihanaa uutta viikkoa kaikki.

Taas on aika rientänyt tovin ja ollaan jälleen lähempänä kesää. Olen aina ollut enemmän kesä, kuin talvi ihminen ja rakastan todella lämpimiä säitä. Siitä tulikin mieleen tulevan kesän suunitelmat, joihin liittyy toki meidän oman Realitysarjan kuvauksia, sekä muita duunihommia, mutta myös aion lomailla ja lähteä esim. Bulgarin lomalle.

Bulgarian reissu olikin aivan extempore juttu, sillä voitin Kuumalle hiekalle skaban, missä palkintona oli All inclusive  Bulin viikon bile-reissu, jonne suuntaankin aivan yksin uusien ihmisten kanssa.

Mitä olen viimeaikoina touhunnut, niin siihen on riittänyt iisalmen/kuopion reissu sukulaisissa, sekä erilaisia proggigsia, yhteistyökuvioita, joista voitte seurailla täällä minun blogissani lähinnä liittyen kauneuteen, sekä erilaisten tuotteiden esittelyyn 🙂 Ainiin kauneuteen liittyen olen varannut ajan kulmien Microbladin kestopigmentointiin, josta teen sitten aivan oman postauksen, sekä olen ottamassa yhden lävistyksen, josta kerron, kun sen aika on lähemmin. Asiasta kuudenteen, haluan selventää, että jos minulla on kirjoitusvirheitä bloginni tekstissä, niin se johtuu lievästä lukihäiriöstä ja pahoittelenkin, mutta toivon hieman ymmärrystä ja koitan oikolukea tekstit aina mahdollisimman hyvin ennen julkaisua 🙂 Joten toivon, että tekstistäni saa selvää ja pahoittelen pieniä kirjoitusvirheitäni.

Vielä sen verran tulevasta kesästä, niin vietän toukokuussa minun 30v syntymäpäiviä ja ajattelimmekin ystäväni kanssa, joka myös on syntynyt kyseisenä päivänä, että vietämme kimppasynttärit ja aioimmekin järjestää knon kemut siinä toukokuun aikana. Olemme etsimässäkin jotain hyvää tilaa/paikkaa, missä voisimmekin kyseiset juhlat järjestää, joten jos joku lukijoistani osaa vinkatan iin voi laittaa kommentti osioon ehdotuksia:) Olisin enemmän kuin kiitollinen siitä.

Näihin tunnelmiin toivotan kaikille oikein mukavaa tiistai iltaa ja palataan taas asialle!!17353469_10212326428300469_2655239614013237030_n

– Juha

Kuulumisia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *