Ihonhoitoa + Uusia tuotteita testissä!!

Moikka elikkä tämä postaus käsittelee hieman jälleen Kauneutta, sekä ihon hyvinvointia. Sain testiin Mediesthetic nimiseltä yritykseltä muutamia tuotteita käyttöön, ja haluankin kertoa hieman tarkemmin niistä lukijoilleni :), Sekä ihonhoito rutiinejani.

Elikkä päivittäisiin ihonhoitorutiineihini kuuluu mm. Joka aamu kun herään pesen kasvot, sekä decolteen, kylmällä vedellä, puhdistusemulsion kanssa ,jonka jälkeen pyyhin kasvot kasvovedellä, sekä levitän pohjalle ravitsevan teho seerumin. Kun iho on hiukan kuivunut laitan silmänympärys voiteen, sekä päivävoiteen muualle kasvoille.

Illalla toistan saman kuvion, mutta yöksi levitän kasvoille siihen tarkoitetun yövoiteen, että kasvot saavat yöllä tarvitsemaansa kosteutta, ja aamulla voi herätä freesinä uuteen päivään:)  Noin viikonvälein teen Ihoa hellivän syväkosteuttavan/ korjaavan naamion yleensä, jota ennen kuorin kasvojen ihon huolellisesti. Yleensä pyhitän sunnuntai päivän tälle rutiinille . Siinä hiukan perus kasvojenhoito kaavaani ja nyt sitten siirrytään tuotteisiin, mitkä ovat tällä hetkellä käytössäni:

 

Neoderma-tuotesarja

Neoderman tuotteet ovat luonnollisia, ennätysmäisen laadukkaita kasvo- ja vartalonhoitotuotteita; tuotteita jotka todistetusti ylläpitävät terveyttä ja luonnollista kauneutta sisällään. Neoderman tuotteet sisältävät puhtaita ja eksoottisia kasviöljyjä, hienoimpia luomuyrttejä, harvinaisia kasviuutteita sekä luonnollisia vitämiineja ja mineraaleja.

Tuotteet on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan apua mielen, kehon ja henkisyyden tasapainon saavuttamiseksi.

Neoderma – tavoiteltavan hyvinvoinnin tunteen tueksi.

Neoderman tuotesarja on laaja ja sisältää tuotteet kaikkien ihotyyppien puhdistustuotteet, soluvaikutteisen hoitolinjan tuotteet, aurinkosuoja-tuotteet, ikääntyvän ihon hoitolinjan tuotteet, kosteuttavan hoitolinjan tuotteet, tasapainottavan hoitolinjan tuotteet, vaalentavan hoitolinjan tuotteet, rauhoittavan hoitolinjan tuotteet sekä miehen iholle miesten hoitolinjan tuotteet. Korkealaatuiset Neoderma-tuotteet eivät sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO-free), eivätkä parabeeneja, eikä tuotteita ole testattu eläinkokeilla. Minulla on käytössä :

Cleansing milk puhdistus emulsio (Samettisen pehmeä, hellävarainen puhdistusemulsio, joka sisältää runsaasti luonnon omia ravinteikkaita, ihoa rauhoittavia kasviöljyjä. Puhdistaa tehokkaasti myös meikin sekä tukkeutuneet ihohuokoset).

Tonic lotion kasvovesi (Ihon nuorekkuutta lisäävä kasvovesi, joka sisältää runsaasti kasvi- ja yrttiperäisiä uutteita, virkistää ja heleyttää ihon sävyä).

Hydration light kasvovoide (Oliivi- ja viinirypäleen siemenöljyt kosteuttavat ihon täydellisesti. Yrttiperäinen kosteuscoctail (Hydration Cocktail), joka auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden).

Apaline kasvovoide (Kevyt kermainen koostumus päivittäiseeen ihonhoitoon. Suojaa iho ulkoisilta ärsykkeiltä. Auttaa palauttamaan iholle kimmoisuuden ja hyvän olon).
Apaline yövoide (Ravitseva ja kosteuttava yövoide formula kasviuutteita ja öljyjä.
Säilyttää elastisuuden Iholla ja suojaa herkkää ihoa. Auttaa ihosolukkoa uudistumaan ja häivyttää juonteita. Facus Sylvatica: ”Ikuisen nuoruuden puu”, pyökki. Tehostaa soluaineenvaihduntaa, ennaltaehkäisee ikääntymistä ja juonteita Nuorentaa, kosteuttaa ja pehmentää.).

Apaline skin soothin serum (

  • herkkä iho
  • ruusufinni iho
  • rauhoittava
  • kosteuttava
  • kiihdyttää aineenvaihduntaa 
  • suojaa kosteudelta
  • ehkäisee kutinaa

Hydration Skin Moisturizing Serum (Sisältää jojoba ja viinirypäleen siemenöljyä kosteuttaen ihoa täydellisesti. Neoderman kosteuttava yrttiseos (Hydrating coctail) tarjoaa ihollesi kaikki kasvien arvokkaat hoitavat ainesosat vähentäen kosteuden haihtumista iholta lisäten kimmoisuutta).

Blue Blood Gel (

Ainutlaatuinen soluvaikutteinen hoitotuote, joka elvyttää soluaineenvaihduntaa, sekä aktivoi kollageeni ja elastiini synteesiä. Levitä muiden ihonhoitotuotteiden alle tehostaaksesi aktiiviaineiden imeytymistä ihoon.

MITÄ ON BLUE BLOOD? Viimeaikaiset tieteelliset tutkimukset osoittavat, että ihon happipitoisuus laskee ympäristön aiheuttamasta stressistä, sekä ihon ikääntymisestä).neuvo

 

Tässä on suora linkki verkkokauppaan, josta voit itse tilata kyseisiä tuotteita: http://www.kauneustukku.fi/

Lisäksi sain testiin myös ”Jimont” nimisen firman meikkejä.

 

Espanjalainen Jimont – meikkisarja on suunniteltu ihonhoidon asiantuntijoille ja ammattilaisille. Jimont on ollut käytössä ainoastaan ihonhoitoklinikoilla. Sarja on  90% luonnonkosmetiikkaa, eikä sisällä mitään petrokemian raaka-aineita. Jimont meikkisarjaan kuuluu ihoa hoitavat meikkivoiteet, joihin on lisätty ihoa hoitavia vitamiineja ja ravintoaineita, kuitenkaan unohtamatta erittäin hyvää kestoa sekä levittävyyttä iholle tasaisesti muodostaen kauniin pinnan. Hyvin hoidettu iho kaipaa myös ihoa hoitavan ja ihon virheettömäksi tekevän meikkivoiteen. Sarja sisältää fluidimaisen, stickimäisen, BB, sekä erittäin peittävän ja korjaavan meikkivoiteen ja ihoa hoitavat puuterit.

Kaikki JIMONTon valmistettu 86 %:sti kasviperäisistä ainesosista. Kemikaaleja valmistuksessa on käytetty vain äärimmäisen vähäisin määrin. Tästä syystä tuotteet ovat hyvin siedettyjä, eivätkä ne aiheuta allergioita tai häiritse ihon omaa kosteustasapainoa.

City kylpylä/ ihonhoitoklinikka, jotka käyttävät kyseisiä tuotteita: http://www.citykylpyla.com/

Maahantuoja: http://mediesthetic.eu/

Huolehtikaa ihostanne XoXo Juha.

17351221_10212373392674549_237498126_n

Ihonhoitoa + Uusia tuotteita testissä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *